Ha a kutyám fulladozik akkor így csinál? (lent)
Már 2.-szor fordul elő,hogy a kutyám(valami juhászkutya féle nem tudni pontosan+husky keveréke)elkezdett rángatózni.Az anyjával mint minden este futottak és 1x csak hátravette magát és mintha nem kapott volna levegőt de közben erőssen rángatózott.Ez pont este volt ugyebár és szerencsére anyum észrevette arra kifutottam mert szólt majd hirtelen azt sem tudtam mit csináljak és elkezdtem lefejteni a torkát szóval úgy a kezemmel kívülről kezdtem fejteni le aztán megállt a rángatózás nem tudom volt-e valami a torkába de mintha a végét éreztem volna valami keményet.Amúgy ezelőtt már volt rosszul mintha görcsölt volna olyan hülye testtartást vett fel és volt,hogy elesett és kidölt.
Aztán vasárnap épp készültem templomba és,ahogy kijöttem hallottam,hogy a kutya vinyogott egyet azért mert kb a nagy kutyától ellopott egy csontot és a kutya visszamorogott majd megijedt de szerintem a csontot ellopta és hirtelen megijedt és hátraszökött és torkára akadt szerintem és megint elkezdett rángatózni aztán megpróbáltam a torkába nyúlni be is nyúltam de mintha éreztem volna valamit de nem tudtam kiszedni de aztán helyrejött vagyis a rángatozás leállt .Nem tudom mitől lehet ez ha egy kutya fulladozik akkor rángatózni kezd?Ja azt elfelejtettem mondani,hogy a nyála is folyt habár szerintem ez természetes ha fulladozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!