Mi a véleményetek a testi fegyelmezésről?
Egyáltalán nem értek egy Cear nézeteivel. Az nem megoldás, hogy pofoncsapod a kutyát, nem az anyósod :D Én csak pozitív megerősítéssel tanítom az én kutyáimat. 1. válaszoló. A kicsinek az orrára ütsz, a nagyot pozitívan erősíted? Nem kell különbséget tenni méret szerint, csak mert félsz, hogy a nagy visszaharap.
www.egyikkutyamasiknem.hu itt nézd meg az adásokat.
Nem attól vagy falkavezér, hogy testi fegyelmezést alkalmazol! Olvass ilyen könyveket. Én korom Gábr rajongó vagyok, így a ,,Neked ugatok!" c. könyvet ajánlom.
vagy: Victoria Stilvell: A póráz két végén. Nézz szét, vannak ilyen könyvek. Viszon C.M könyveket em ajánlom. És azért ne vesd egy kalap alá, azt amit Gábor, meg amt az a ostoba Cesar csinál. a tükör módszer, meg ,,domináljuk le az összes kutyát, meg fenyítsük be" nem egyenlő...
az, hogy semmire nem jó, max lesz egy
a,félős
b, agresszív kutyád.
Bár nehezen, de talán elhiszem, hogy más bármit elért testi fenyítéssel...
ami nálam célra vezető volt, hogy tiszteletet kell parancsolni a kutyának, egyfajta tartást mutatni felé, hogy lássa, bármit csinál, te higgadt maradsz, kontrollálod a helyzetet.
Így megtanul alkalmazkodni az elvárásokhoz. Nem muszályból, mert verik, hanem önszántából. Ha rosszat csinál, maximum leszidni szoktam úgy, hogy érezze, hogy rosszat tett. o.o
Én józan paraszti ész szerint, a tőlem telhető legnagyobb türelemmel, és szeretettel igyekszem gondozni a kutyám, nem cézár-féle-falkavezér marh*sággal
EDdig szerencsére jól kijöttünk.
2es!
Nem lehet CSAK pozitív megerősítéssel tanítani, nevelni egy kutyát. Illetve lehet, de szerintem millióból egy embernek sikerül, hiszen olyankor nem hibázhat a kutya, olyan meg nincs, hogy a nem kívánt viselkedést folyton figyelmen kívül hagyod. Ez így hosszú távon nem működik, pláne nem egy domináns kutyánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!