Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ivartalaníttatnátok 2 éves...

Ivartalaníttatnátok 2 éves tacskót, ha amúgy semmilyen körülmény nem indokolja?

Figyelt kérdés
Nem szökdösős, szófogadó, nincs mellette ivaros szuka sem.

2013. jún. 1. 20:17
1 2 3 4
 31/40 zsuzsabazsa ***** válasza:
46%

Akkor most számok törvénye. Hány kutyát visznek szerinted ivartalanítani és mennyi almot oltatni?

Az orvosok az ivartalanításból nagyon jól megélnek.

2013. jún. 11. 22:20
 32/40 zsuzsabazsa ***** válasza:

Alexandra

Az, hogy az Angelina Joli leműtette a melleit az követendő példa?

2013. jún. 11. 22:38
 33/40 anonim ***** válasza:

Mindenkinek saját belátása szerint kell dönteni, én teljes mértékben megértem őt, aki nem találkozott követlen közeléből ezzel a betegséggel, fel sem tudja fogni.

Miért kéne bárkit is követni?

Mindenki azt csinál, amit szeretne. (Egyébként te tettél fel erre irányuló kérdést, én csak reagáltam rá.)

2013. jún. 12. 09:17
 34/40 anonim ***** válasza:
53%

Nyilván az evolúvió során az állatoknak úgy fejlődtek ki az ivarszervei, hogy azok nagy egészségügyi kockázatot jelentsenek...

Nekem sajnos nem lehet gyerekem, ennek ellenére nem heréltetem ki magam csak azért hogy csökkentsem az esetleges hererák vagy ilyesmi kockázatát...

Szerintem azért reklámozzák ennyire az állatorvosok, hogy legyen sok munkájuk, és pénzük...

2013. jún. 12. 10:56
 35/40 anonim ***** válasza:
44%

Sőt,a gennyes méhgyulladásban/hererákban elpusztult állatok gazdáinak csak kitalálták,hogy ebben pusztultak el,és igazából nem is létezik ez a betegség.Ezt mind a gonosz állatorvosok találták ki,hogy ők jól éljenek,az állatokat meg úgy szabják össze-vissza,mint a hentesek.

Sőt,az állatorvos,mint hivatás,szakma sem létezik.Mert az evolúció során nem volt senki,aki az állatokat gyógyítsa,így nyilván ez is csak egy modern kori kitaláció.

(Az evolúciós elmélethez annyit hozzá fűznék,hogyha már ennyire messzire megyünk,hogy azok az állatok zömmel meg sem élték azt a kort,hogy esélyük legyen bármilyen betegségben elpusztulni.

És az ember állat közötti párhuzamot hagyjuk már...

2013. jún. 12. 11:44
 36/40 anonim ***** válasza:
61%

"Sőt,a gennyes méhgyulladásban/hererákban elpusztult állatok gazdáinak csak kitalálták,hogy ebben pusztultak el"

Elhiszem, hogy akad 1-2 kutya, amelyiknek van ilyen baja. De nálunk a rokonságban mindenkinek van szinte kutyája, és egyiknek sem volt hasonló problémája...

Ha ez olyan gyakori lenne, akkor már rég kihaltak volna az állatok a természetben. Gondolkozz néha egy kicsit...

2013. jún. 12. 11:56
 37/40 anonim ***** válasza:

Akkor ti szerencsések vagytok.

Egyébként nem kell messzire menni, elég, ha vki figyelemmel követi az itteni kérdéseket.

2013. jún. 12. 12:11
 38/40 anonim ***** válasza:
54%

Jaj könyörgöm,ne vegyük már ide a természetben élő állatokat.

A természetben csak olyan ételhez jutnak hozzá,ami nincs semmiféle adalékanyaggal dúsítva,valamint nem élnek a háztartásban és semmilyen rákkeltő anyaggal szinte nem találkoznak.

Másrészt,mint már mondtam,a természetben az állatok nem élik meg azt a kort (általában),hogy kialakuljon efféle betegség náluk,de ha mégis,áruld már el,hány elhullott vadállatot boncoltak fel,amiről te nyilván tudsz is dokumentációt mutatni,ahol fel van tüntetve,hogy NEM ilyen betegségekben pusztultak el.

És még én gondolkozzak..atya úr isten...

Na de részemről kiszálltam ebből a frenetikus észosztásból,sajnos a legtöbb ember,ma sem lát távolabb az orránál.

2013. jún. 12. 14:23
 39/40 anonim ***** válasza:
61%

"hány elhullott vadállatot boncoltak fel,amiről te nyilván tudsz is dokumentációt mutatni,ahol fel van tüntetve,hogy NEM ilyen betegségekben pusztultak el."

Mutass te olyan dokumentumot, miszerint az állatok nagy hányada herebajban pusztul el...

2013. jún. 12. 14:41
 40/40 anonim ***** válasza:
Ne vitatkozz vele. hererákos lesz, és kész!!!!
2013. jún. 12. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!