Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akinek kettőnél több kutyája...

Akinek kettőnél több kutyája van melyik nemből mennyi van és hogy jönnek ki egymással?

Figyelt kérdés
Milyen fajta kutyák, mennyi van és tudsz mindre időt szánni?
2013. máj. 30. 14:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Van egy am.staff. kan,egy roti kan, egy roti szuka,és egy beagle szuka.

a kanok ivartalanítva vannak.

a fiúk munkakutyák,eleinte volt egy kis súrlódás közöttük azóta nem mondom hogy barátok lettek de elvannak egymás mellett egyik se zavarja a másikat.

a lányok meg jól kijönnek velük amikor együtt vannak.nincs semmi baj.

egyedül elég nehéz lenne velük. a párommal együtt szoktunk velük foglalkozni.

jó nagy séták a földes úton,földeken..sok játék amire sajnos már csak a lányok kaphatóak.

mindegyiküknek más a habitusa,mást igényelnek de velük teljes az életünk :)

2013. máj. 30. 15:24
 12/15 anonim ***** válasza:
sétálni a rotikat együtt egy páros,aztán a második turnusba a staffi a beaglevel.
2013. máj. 30. 15:26
 13/15 anonim ***** válasza:
3 mudi szuka. Tökéletesen kijönnek egymással, nem is engedném, hogy máshogy legyen. Egyszerre viszem őket, sétálni, el sem tudnám képzelni máshogy, nekem ez természetes, őket egy csapat. Időt is tudok rájuk szánni, különben minek lenne ennyi kutyám? Logikus.
2013. máj. 30. 18:19
 14/15 anonim ***** válasza:
A keverék kan és a szuka imádják egymást, a huskym nem haverkodik velük, de nem is balhézik, elvonul a kis sarkába. A huskyt külön viszem, mert neki jóval nagyobb a mozgásigénye, vele biciklizni szoktam, a másik 2-t együtt viszem, ők labdamániásak, velük azt szoktam séták közben (és persze tanítás).
2013. máj. 30. 18:30
 15/15 Vera25 ***** válasza:

Nekem egy keverék kutyám van egy szuka,és egy puli fiú,meg kettőjüktől egy pici szuka.

Egész jól kijönnek egymással,bar néha van vita:) Jut idom mindegyikre,ha nem meg elvannak egymással az udvaron.

2013. jún. 15. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!