Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akinek kettőnél több kutyája...

Akinek kettőnél több kutyája van melyik nemből mennyi van és hogy jönnek ki egymással?

Figyelt kérdés
Milyen fajta kutyák, mennyi van és tudsz mindre időt szánni?
2013. máj. 30. 14:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
1 szuka husky 1 keverék szuka, 1 keverék kan. Mindre van időm.
2013. máj. 30. 14:50
 2/15 anonim ***** válasza:

két kan amerikai bulldog meg egy szuka palota pincsi. Bent a házban lehetnek együtt felügyelet nélkül is, mert csak pihennek. Kint a kertben külön kell zárni őket felügyelet nélkül, mert hajlamosak bedurvulni a játékba.

Ha ott vagyok én meg a barátnőm akkor nincs semmi gáz.

2013. máj. 30. 14:50
 3/15 anonim ***** válasza:
Jah és időt mindig arra szakít az ember amire akar.
2013. máj. 30. 14:54
 4/15 anonim ***** válasza:
1 keverék szuka, 1 keverék kan, 1 boxer kan, mind ivartalanított. Nagyon jól megvannak együtt, nincs veszekedés és jut időm mindre.
2013. máj. 30. 14:54
 5/15 A kérdező kommentje:
Sétálni egyszerre viszitek őket?
2013. máj. 30. 14:57
 6/15 zsuzsabazsa ***** válasza:

Jelenleg már csak egy van.

Három kanom volt két Német és egy törpe Snaci.

Mindhárom ivaros volt és kijöttek egymással.

Sosem játszottak egymással de nem is piszkálták egymást.

Mindegyik tudta helyét a rangsorban.

2013. máj. 30. 14:59
 7/15 zsuzsabazsa ***** válasza:
Mindig egyszerre sétáltattam. Sajnáltam volna akármelyiket is otthon hagyni. Meghát minek is hagytam volna otthon.
2013. máj. 30. 15:01
 8/15 anonim ***** válasza:

2 kan, 1 szuka, mind ivarosak. (Igen, szűrtek, eredményesek, és még véletlenül sincs becsúszott alom.)

Tüzelési időt leszámítva nincs konfliktus, pedig együtt vannak kint is, bent is, de azért éjszakára a két kant általában különzárom.

2013. máj. 30. 15:02
 9/15 anonim ***** válasza:

Ja... Idő van rájuk, hisz eleve úgy vállaltam be őket, hogy felmértem a lehetőségeim. Együtt viszem őket sétálni, de vannak kivételek (pl. kutyasuli).

8.voltam

2013. máj. 30. 15:06
 10/15 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, igen egyűtt sétáltatom öket de többnyire jön valamelyík családtagom. Ezalól a hétvégi reggeli séta a kivétel akkor a boxer egydűl viszem oktatni. Nem kutyasulba járok vele, hanem külön foglalkozásra. Van ismerős oktató csak ezért. De minden nap van bandázás este.
2013. máj. 30. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!