Kedves kutyaszakértők.! Lenne egy olyan kérdésem hogy: Nekem van egy 2éves fiu Yorksi terrier kutyám és a testvérem hazahozott 2 napja egy 6hetes lány Staf? Ordshier terriert. Eddig egész jól kijönnek egymással játszanak is.
6 hetes,grat 8-9 hetesen szabad csak elhozni őket az anyuktól ,tesójuktól!!!!! -.-
a staff-it le kell arról szoktatni,hogy durván játszon..
bár ha még 2-3 hétig az anyja mellett maradt volna könnyebb lenne a dolgotok ...
Yorksi és Staf Ordshire ? :D
Lol, először tanuld meg legalább azt, hogy mi a kutyák fajtája, aztán kezdjétek el nevelni mindkét kutyát.
Ha azt látod, hogy az amstaff nem ért a kutyád jelzéséből (tehát, hogy nem akar játszani) akkor Te tiltsd le határozottan.
Miért kell rögtön bepánikolni,ha egy pici kutya mellé jön egy staff,vagy egy nagyobb fajta?
Az a pici kutya is kutya!Ugyan olyan,mint a nagy.
Ha helyesen vannak nevelve,akkor semmi baj nem lesz.A yorkit és a staffot is ugyanúgy kell nevelni.Ha te vagy a falkavezér,nem lesz gond.
És 6 hetesen tilos elhozni kölyökkutyát!!!A törvény bünteti!!
Én azért járok a staffommal rendszeresen állatorvoshoz,mert a sógornőm kis tündi bündi kutyája,folyamatosan véresre harapja az enyémnek a fülét!Mivel én tudom irányítani a staffomat,ezért eszébe sem jut bántani a kicsit,de ezt a sógornőmről és a kutyájáról nem tudom elmondani...És persze ki fizeti az állatorvost...? Hát nem ő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!