Miért unják meg a kutyák az adott tápot amit esznek pár hónapon belül? Van aki szokta váltogatni a tápokat?
Figyelt kérdés
Azt szokták mondani, hogy nem egészséges váltogatni a tápokat, de ízek szerint sem? Ugyanazt a márkát csak más ízben?
Az én kutyám konkrétan 2 hónap után megunja a tápot amit eszik, viszont ha kap más ízűt azt tök lelkesen eszi meg. Ez baj? vagy van akinek ugyanezt csinálja a kutyája?
2013. máj. 30. 12:15
21/21 anonim válasza:
Annyit még hozzátennék hogy ha váltasz akkor adott márkán belül tedd mert az sokkal kisebb megterhelést jelent (átállásban) mint ha másik gyártó tápjára kellene átállni.
(én azért itt is szoktam kis átvezetést tartani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!