Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kimész a kutya sírjához?

Kimész a kutya sírjához?

Figyelt kérdés
Ha meghalt a kutyád és volt lehetőséged eltemetni ti nagy ritkán mondjuk halottak napján kimentek a sírhoz?
2009. okt. 6. 10:04
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
59%

Erre nincsen mit mondanom!

Kedves szúnyog imádó , te már csak arra mész ki hogy megsértsed az állatszerető , és gyászoló embereket.

Amúgy a szúnyogok és a legyek nem gerincesek , pont olyanok mint te !

Ui: Többet nem válaszolok , ha nem haragszol meg . Unalmas vagy!

Ja igen , képmutató !Ezt ne felejtsük le :P pá

2009. okt. 6. 15:12
 32/41 anonim ***** válasza:
0%

Ha nincs több értelmes érved, akkor személyeskedsz? Az határozza meg nálad, hogy minek van lelke, hogy gerinces -e? Azon dől el, hogy milyen a testfelépítése? A rovarnak van központi idegrendszere, tehát érez. Honnan tudod, hogy több vagy kevesebb lelke van, mint egy kutyának vagy embernek?

Gondolkodsz is, mielőtt ideírsz, vagy csak annyira elvakít az értelmetlen harag, hogy csak vered a billentyűzetet mérgedben, azért, hogy minél frappánsabban visszavágj?

Prezentálj vitaalapokat, vagy pedig törődj bele, hogy ennyi vagy.

2009. okt. 6. 15:25
 33/41 anonim ***** válasza:
69%

Kedves Szúnyogimádó!

Én kimegyek a kutyám sírjához a kisállat temetőbe, (meg a tengerimalacoméhoz és az unokatesómék kertvégében ásott kutya, macska és kölyök gólya sírokhoz is) mert Ők a kedvenc és nagyon szerett állataim. (Sőt még az akváriumi halakat is megsíratom és ha ismerősőkhöz megyünk ott is meglátogatom az eltemetett állatokat).

A rovarok és állatokat viszont nem szeretem és épp ezért kevésbé foglalkoztat a haláluk.

2009. okt. 6. 15:49
 34/41 anonim ***** válasza:
68%

az én rotim ( Szundi) már 2 éve h elment. Fedolgozhatatlan....együtt nőttünk fel...

De sajnos eddig nem tudtam h hol a sírja. Mikor rákos lett, úgy döntöttünk h el kell altatni h ne szenvedjen tovább. Ő biztosan érezte, vagy nem is tudom...de mindössze 10 kilósan szinte a végelgyengülés határán...de elment. Elszökött....az egyik 3 telekkel arrébb lévő emberke mondta 1 hete, h öregotthonban van, de szól h ő ásta el a kutyusomat, mert ott feküdt holtan az ő udvarán....és mi pont elkerültük őt, és most bírt szólni. De a fiát megkéri h engedjen be minket halottak napján az udvarra, h tudjunk legalább egy gyertyát gyújtani érte :(.

Igaz ez az idézet: „A legfőbb oka annak, hogy a kutyák ilyen rövid ideig élnek, az emberi faj iránti könyörületességben gyökerezik. Hisz mennyit szenvedünk egy kutya elvesztése iránt érzett fájdalmunkban tíz vagy tizenkét évi ismeretség után... Képzeljük el, mit éreznénk, ha kétszer ennyi idő után vesztenénk el őket!”

És üzenem annak aki csak azt írja h "ugyen már, ezek csak állatok"...h igenis ők többek ennél. Elég probléma ha az ilyen ember még sosem érzett szeretetet állat iránt, és ezért nem az állatok a hibásak. Az ilyenek vágynak az állat szeretetére, csak nem kapják meg. Minden állat érzi h kit kell tisztelni, és olyat biztos h nem fognak aki lekezeli őket.

bocsi, h hosszú lett, de kiírtam magamból mindent...

2009. okt. 6. 17:57
 35/41 anonim ***** válasza:
0%
Pedig a kutyád is ugyanolyan lélektelen semmi, mint a szúnyogok. Azért mert bebeszéled magadnak hogy több, még nem az.
2009. okt. 6. 19:02
 36/41 A kérdező kommentje:

17:57

Ez nagyon szomorú. :( Az én kiskutyámnak tüdőrákja volt és mivel szenvedett úgy döntöttem, hogy elaltatom. Nehéz döntés volt, de tudtam igy lesz a legjobb Neki is. Remélem Te is most eltudsz akkor menni a kutyusodhoz és tudsz gyújtani egy gyertyát.

2009. okt. 6. 19:36
 37/41 anonim ***** válasza:
58%

Ha meghalsz te is egy lélektelen semmi leszel!

Minden áron meg akarsz bántani , de ez nem fog sikerülni!

Mert te csak egy gerinctelen , önző ember vagy !

2009. okt. 6. 20:24
 38/41 anonim ***** válasza:

a 17:57-es vagyok.

hagyjátok, csak fújja-fújja a magáét...

Az ilyen embernek szerintem soha sem volt kutyája, se macskája egyáltalán semmije sem. De tudjátok mit? Az ilyennek nem is való.

2009. okt. 6. 20:29
 39/41 anonim ***** válasza:
Igazad van,nem érdemes ilyen emberrel foglalkozni!
2009. okt. 6. 20:33
 40/41 anonim ***** válasza:

jah, és nem csak az számít szerintem h el van temetve...korántsem az a lényeg h meghalt. Hanem az, amit a kutya ÉLETÉBEN ránkhagyott.

A kedves csaholása, ahogy játszott veled, az amikor sírtál és ő rögtön odaszaladt hozzád h megvígasztaljon. Az, amikor várt a kapuban mert tudta h nemsokára hazajössz az iskolából, ahogy a fejét az öledbe tette, amikor kaját kunyerált, pedig előtte fél órával adtál neki enni....és még sorolhatnám. A saját rotimból indultam ki, ezek az én emlékeim róla.

És igenis h ő "megtisztelt" azzal, h én lehettem a gazdája, és azzal is h elment meghalni h ne lássam ahogy az utolsó lehelletét is kifújja...h úgy őrizzem meg az emlékeimben mint egy egészséges életerős állatot...

Apukám sem sírós fajta, de az egész család zokogott, a mai napig is csak elvétve beszélünk róla, mert amikor a fényképeit nézzük akkor is ránkjön a sírógörcs....

SZóval lelkileg szegény ember lehetsz ha nincsenek ilyen emlékeid, és irigy amiért nekünk vannak. Mert biztos vagyok benne h az itt hozzászólók 98%-nak igenis kedves emlékei vannak a kutyáikkal kapcsolatban.

Egyszóval sajnálni tudunk hogy te ilyesmiből kimaradtál. De valószínűleg meg is érdemled h nemjutott neked ilyen szeretet, mert:

„A kutya nemesebb lény mint az ember. A kutya hűséges, önfeláldozó és mindenek előtt feltétel nélküli szeretete a legirigylésre méltóbb tulajdonsága, amit az ember soha nem tudhat magáénak."

2009. okt. 6. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!