Kimész a kutya sírjához?
Utolsó vagyok!
Döglött?? Hát igen ....ennyi , az állatok csak megdögleni tudnak ??
Ők is meghalnak , na de most nem is az , miért mit kellene tenni a halott (akár ember, akár állattal) ??
Betenni az ágyneműtartóba?? Vagy a fagyasztóba??
Tisztességben eltemetni , ahogy azt kell!
Remélem kivétel nélkül minden állatot eltemetsz, legyet, szúnyogot, halat, az ételed maradékát, különben az a helyzet, hogy reménytelenül képmutató vagy.
Vagy csak annak jár a kegyelet, akit értelmesnek tartasz? ;)
Nem tudom, hogy ki fogok e majd menni a kutyám sírjához, de az biztos, hogy minden egyes nap eszembe fog jutni!!!
Egyébként szánalmas ez a vita, ami a körül forog, hogy van aki kimegy a temetőbe a rokonokhoz/kutyához, van aki meg nem... Ha jobban belegondolok, én is csak halottak napján megyek temetőbe, de csak azért, mert anyáméknak segítek kivinni a virágokat. Nem szeretek temetőbe menni, valahogy írtózattal tölt el, félelemmel, és rossz az a tudat, hogy egyszer én is odakerülök... Nem szeretek temetőbe menni, se "látogatóba" se temetésre. De a szüleimhez biztosan ki fogok majd menni, hisz a sírjuk gondozása kötelességem lesz (nem a rájuk való emlékezésre gondolok). Éppen ezért nem tudom, hogy a kutyám sírjához ki fogok e járni (még hálistennek él, most lesz egy éves, szóval mire elmegy, addigra sokat változik majd velem a világ).
Egyébként a kérdés kicsit butus (már elnézést): ha valaki önszántából csinál(tat) egy síremléket a kutyájának, akkor valószínűleg az volt a célja vele, hogy azt bizonyos időközönként látogassa, illetve gondozza, és ott újra "együtt" lehessen szeretett ebével!
Reménytelenül képmutató lennék??
Akkor te magadat minek neveznéd??
Vega vagyok,így az étel maradékom nem kell eltemetni.
Itt a kutyáról van szó , de nem sajnáltam a pénzt és eltemettem a lovamat is .
Nem vitettem dögkútra , mindig az eszembe vannak , és a szívemben , nap mint nap eszembe jutnak!
Az én kutyámat tisztességben temetettem el , sőt még csináltattam sírkövet is , nem volt olcsó de megérte!
És kedves Képmutató társam , nem kell válaszolnod!
Mert unalmas hogy minden irományod végére oda írod hogy képmutató !
Mindenki magából indul ki , ha te nem tartozol közénk olyan értelemben hogy téged nem érdekel az állatod sírja stb... akkor nemtudom minek írogatsz ide , és miért vagy itt! Hisz téged ez nem érdekel!
"Remélem kivétel nélkül minden állatot eltemetsz, legyet, szúnyogot, halat, az ételed maradékát, különben az a helyzet, hogy reménytelenül képmutató vagy.
Vagy csak annak jár a kegyelet, akit értelmesnek tartasz? ;)"
Erre nem válaszoltál. Vajon miért nem? ;)
Képmutatás. ;)
Nem válaszoltam , mert erre a hülyeségre nem lehet !
Szúnyogot -legyet??
miért mutass valakit aki elszokta ?
Ne lehetetlen és nevetséges dolgot kérdezz!
Ha a házunk előtt egy idegen kutyus vagy cicus fekszik holtan , eltemetem igen , mert sajnos nem sok olyan ember van aki más halottját eltemeti.
Vannak halaim , és ha elmegy közülük 1 akkor őt is .
Ma reggel sajnos a 4 éves hörim hat meg , őt is eltemettem !
Ez nem bűn , de nem is képmutatás!
Most megmutattad mekkora ...... vagy!
Már kínodba nemtudod mivel bántsad meg az állatszeretőket!
Nevetséges vagy, és képmutató , ha nem tudnád a bogarak nem gerincesek !
És nem szoktam a szúnyogokat lecsapkodni , vagy kemotoxal futtkozni , ha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!