Valakinek pisilt/kakilt már be kutyája a buszon?
Tömegközlekedési eszközön soha nem volt pisi-kaki, de még behányás sem. Előző kutyám babéziás volt, doki imizolt adott, mondta, hogy hányás természetes...dokitól 5 percre lakó rokonhoz elsétáltunk, jó másfél órán át nem hányt...gondoltam, ha eddig nem, akkor már eztán sem fog...bejött a busz, felszálltunk, de már szálltam is le azonnal, mert azon nyomban öklendezni kezdett a kutya és persze hányt is...a megállóba :D
Kocsiba sikerült bekakkantania előző kutyámnak, mert hosszú út végén dugóba kerültünk, és gondoltam, még negyed órát kibír hazáig...hát nem bírt, Apu lábai közé intézte a dolgát az anyósülés elé :P
Tömegközin nincs ihletük dolguk intézéséhez, sem természetes talaj, se szag, ami pedig fontos lenne. Szobatiszta kutyák alapból nem csinálnak fedett helyre, max ha szagot éreznek...pl Fressiben már kutyám is akart pisilni, de tiltásra mégse :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!