Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van valakinek csirkeallergiás...

Van valakinek csirkeallergiás kutyája?

Figyelt kérdés
Milyen tünetei vannak?

2012. nov. 11. 21:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

igen,nekem bár nem biztos hogy allergia lehet csak ételintolerancia.

Annyiból nyílvánul meg hogy ha csirkét kap folyamatos vakarózás,sokszor sebek a far és a fül környékén,hányás-hasmenés kombóval. Tavaly karácsonykor evett utoljára csirkét utolsó próbálkozásom akkor volt vele,rögtön kihányta és több napig vakarózott.

De pulykára,kacsára stb. nem allergiás.

2012. nov. 11. 21:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Csirkés táptól is lehet?
2012. nov. 11. 21:37
 3/11 anonim ***** válasza:
természetesen
2012. nov. 11. 21:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Az szar ügy, mert utálja a bárányos és a halas tápokat is, nagyon válogat a csirkéset eszi és slussz.
2012. nov. 11. 21:40
 5/11 anonim ***** válasza:

pedig bárányos jó,enyém is barisat eszik és ez jó érzékeny gyomorra.

Ne hagyd hogy válogasson,ha éhes lesz úgyis megeszi. Ha nem eszi meg etetés időben vedd el tőle. Ha másnap sem eszi meg akkor újra vedd el,következő étkezésnél megeszi. Utáltam ezt az utat végigjárni,és nézni de tényleg hatásos utána már nem válogatott.

Enyém pl kistestű és kisszemű tápot vettem neki,így még rágással sincs gond. Mert pl volt hogy vettem neki dog chow-t hát az olyan nagyszemű volt hogy hiába volt éhes nem tudta elrágni,vittem is a menhelynek.

Kísérletezz. Konzervvel is keverheted ha úgy könnyebben eszi meg,és fokozatosan vond ki belőle a konzervet. Próbálkozz melyik válik be.

2012. nov. 11. 21:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszike szépen.
2012. nov. 11. 21:46
 7/11 anonim ***** válasza:
És estleg a bölényeset nem eszi meg?Abba ha jól tudom nincs csirke. A taste of the wilben van bölényes
2012. nov. 12. 05:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem próbáltam,mert ahhoz túl drága, hogy kipróbáljam, és az állateledel boltokban nincs, csak a neten, ott meg a kiszállításért ennyi összeg után fizetni kell.
2012. nov. 12. 08:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Vakarózik, főleg fenék, láb és fül környéken, ezenkívül fosik.
2012. nov. 12. 11:51
 10/11 A kérdező kommentje:
Az én kutyim a lábát nyalja főleg, de csak akkor, ha unatkozik meg a fenekét, de nagyon szép a széklete.
2012. nov. 12. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!