Berni Pásztort szeretnék venni! Van valakinek javaslata, tapasztalata, hogy hol vegyek?
Itt kérhetsz tanácsot, vannak tenyésztők is:)
Nem !!Szaporítónak semmi féle képpen nem fizetnék ! A belinkelt Facebokk kos oldalról csak annyit,hogy ott már tag vagyok,és azon kívül,hogy néhány ember bele köt a másikba,és csak az okoskodás megy,hasznos tanács ritkán hangzik el! Akinek ott törzskönyv nélküli kutyája van,az csak köpködi a másikat,a tenyésztők meg nem nagyon állnak az emberrel szóba ott!! Privátba már beszéltem néhánnyal,és tényleg inkább gyűjtök még tovább!!
Mindenki válaszát köszönöm !
Szia!
Nekünk kb 12 éve mindig volt-van bernink. Három tenyésztőt tudok Neked ajánlani, akik valóban rendkivül lelkiismeretes, kiváló emberek és olyan kutyát kapsz, amilyet szeretnél. Az egyik Urbán Anikó, övé a von Swissy kennel. Innen a miénk volt Elke von Swissy. A másik tenyésztő Tacsiné Alice, a Mókusvölgyi kennel tulajdonosa, szintén komoly megbizható ember. És végül abszzolut favorit nálam Pillár Zsófia az Öreghegyi-Mackó kennel tulajdonosa. Jelenleg is tőlük van kutyusunk. Mindhármukat nyugodt szivvel ajánlom Neked, próbáld privátban megkeresni, kutyát ugyis előre kell lefoglalni, ha már tudják, hogy mikor lesz uj alom. És akkor jelezheted, hogy csak hobbi kutyát vagy versenyre akarsz, fiut vagy lányt, stb. Ne add fel, ez egy csodálatos kutyafajta és érdemes minőségi kutyát venni, mert sajnos a szaporitóknál sok a beteg kutya, azzal csak az orvost fogod gazdagitani. Jó kutyázást. És ha tudok segiteni, akár a kapcsolatfelvételben, jelezd . Szia. Zsuzsa
Bocs! Nem azt írtam,hogy nem találtam ott tenyésztőt,azon az oldalon,de ott a tenyésztők nem állnak szóba nagyon az emberekkel! Találtam ott tenyésztőket,akikkel már fel is vettem a kapcsolatot,de aki érdekel,annak vagy még nincs alma,vagy most volt,igy inkább még gyűjtök,és mire lesznek kölykök,már meg lesz a pénzem is! Tudom,hogy tenyésztők se vállalnak mindenre garanciát,de a lehető legjobb esélyt még is szeretném elkapni!
Utolsónak köszönöm a segítséget,ha elakadnék,akkor keresni foglak. Öreghegyi kennelt nem ismerem,honlapjuk nincs frissítve. De köszönöm,és jobban utána nézek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!