Kár volt mondani, hogy azt tervezem, hogy hazaviszek egy kutyát?
Amióta az eszemet tudom vágyom egy kutyusra. Eddig egy kutyánk volt, de találtam már az utcán, hazavittem és simán belementek. Most barátnőmnek vannak kiskutyái, és beleszerettem az egyikbe. Mindenképpen szeretném hazavinni, és foglalkoznék vele, minden nap. Egy darabig a kajáját is én venném meg, helye lenne (kertesházban lakunk). Viszont képeket mutattam anyukámnak, és mondta hogy nagyon aranyos, és össze vissza dícsérte. Viszont ma mondtam neki, hogy szeretném hazahozni, erre mondta hogy nem kell kutya és ne hozzam haza. Szerintetek elszúrtam? Hogy próbáljam rávenni? Vagy csak simán, úgy ahogy eddig akartam, állítsak vele haza és kész?:)
Előre is köszönöm!
Én a helyedben megkérdezném mi a kifogása a kutya ellen?
Sőt, akár belevonnám őket segítsenek kiválasztani egy olyan fajtát ami nekik is szimpatikus. Mondják el az érveiket, milyen kutyát tudnának a kertben elviselni. Ne felejtsd el nekik is van beleszólásuk, mert nekik is gondoskodniuk kell róla, ha nem vagy elérhető távolságban. Arról nem beszélve, mennyi pénzt kell egy kutyára kiadni élete során.
Jól gondold át, mert nem egy-két évről van szó!
hát az elsőnek gratulálok a felelősségteljes gondolkodásához!
ha már valakinek a nyakára szabadítasz egy plusz problémát, (mert a kutyatartás nem kevés idő, pénz, és még több munka) akkor minimum illik vele ezt megbeszélni!
és ha nem akarja akkor azt tiszteletben tartani!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!