Tenyésztőtől hobbikutyának mennyibe kerülhet egy groenendael?
Nem akarok a legnevesebb mestertenyészetből vásárolni, nekem tökéletesen megfelel egy "alacsonyabb minőségű" kennel, ami nekem egyedül számít, hogy a szülők szűrtek legyenek.
Kiállítási szándékom egyáltalán nincsen, én a kutyás sportok szerelmese vagyok, de munka vonalú kutyát sem szeretnék, mert őszintén kicsit félek attól, hogy pörgősebb lesz, mint amire várok, és ne adj isten nem tudom úgy lemozgatni, ahogy kellene, pláne úgy, hogy tudom, hogy a belgák amúgy is "bolondok":) (épp ezért szeretnék ilyen fajtát)
És, hát szándékomban állna ivartalanítani is, bár, ezt nem tudom, hogy a tenyésztők díjazzák-e, de tényleg egyáltalán nem vonzanak a kiállítások, és kölyköket sem szeretnék egy kutyámtól sem.
Szerintetek mennyi lehet így egy kölyök gröni ára? Mert már 80.000Ft-t összegyűjtöttem, de nem repdesnék az örömtől, ha mondjuk azt mondaná egy tenyésztő, hogy 250.000.
Szóval,én úgy gondoltam, hogy 100.000Ft-t nem nagyon szeretném túl lépni.
Szerintetek létezik olyan tenyésztő, aki hobbikutyát 100 körül vagy az alatt ad el?
Illetve, ha mondjuk nem lenne olyan kölyök az alomban, akit hobbikutyának szánna, akkor úgy mondjuk mennyibe kerülhet?
(és félre értések elkerülése végett, nem a kutyavásárláson akarok spórolni, mert ha így lenne, akkor felmennék az apródra, és vennék egy kölyköt 20.000-ért,de erről szó sincs)
(Kedves Első, miért Ti nem voltatok szaporírtók?? Hm érdekes meglátás...
Nem vette volna meg senki h behozza a tk-ezés árát?? Viccelsz?? A tk. 6000 Ft egy kiskutyára - tehát ennyivel kellett volna drágábban adni... ha mondjuk még beleszámolsz minden járulékos összeget a tk-ezésre, akkoris, rádobsz 10 ezret és máris más a leányzó fekvése)
Nem nagyon szoktam hirdetést linkelni de ők törzskönyvel adják a kölyköt, egy próbát esetleg megér ha felhívod.
Köszönöm a linket!
Mindenképpen felhívom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!