Tegnapi újságban olvastam,hogy a vörösesbarna színű kutyák hajlamosabbak az agresszív viselkedésre,mint más színű kutyák. Konkrétan egy spánielt hoztak fel példaként. Szerintem röhejes.
Aha, ez igaz a fekete hajú emberekre is, mindből gyilkos lesz. A szőkékből pedig ovónő. A vöröseket pedig ki kell rekeszteni.
2009. okt. 5. 11:00
2/11 anonim válasza:
Hát ha a kutya eredetileg fehér, csak a rászáradt vértől lett vörösesbarna, akkor lehet félni tőle, amúgy nemigen:)
2009. okt. 5. 11:01
3/11 anonim válasza:
Szia!
Az én bullterrierem vörösesbarna, azaz tigrismintás és lehet is tőle félni rendesen. Mindenkit jól megnyal és összenyálaz. Szerintem nem kell az ilyen cikkeknek hinni. Nem kell a színük miatt általánosítani.
2009. okt. 5. 11:08
4/11 anonim válasza:
Az én amerikai stafford terrierem is tigriscsíkos (vöröses-barnás-feketés-fehéres) és az enyém tényleg félelmetes... ha meglát akkor 4 lábbal érkezik rám, és össze-vissza nyal az örömtől...
Sztem a kutya szine mind1, a nevelése a fontos.
L/22
2009. okt. 5. 11:13
5/11 A kérdező kommentje:
Igen, abban olvastam. Jókat derültem,feldobtátok a napomat, így hétfő délelött.Nekem is ilyen színű,terrier keverék,virgonc, eleven. Az anyósom mégis fél tőle(nem nagy kutyabarát)Ő hívta fel a figyelmemet a cikkre. Attól tartok nem sűrűn jön majd vendégségbe ezek után.
2009. okt. 5. 11:22
6/11 anonim válasza:
Kedves kérdező. Biztos ami biztos, szerezz be még 1 ilyen színű kutyát az anyósod távol tartása végett. :D
2009. okt. 5. 11:27
7/11 anonim válasza:
Én is olvastam, nekem vörösesbarna a pincsim, kis gyilkos:DDD Ma kirakok az ajtónkra vmi veszélyeztető táblát:D
2009. okt. 5. 11:49
8/11 anonim válasza:
Hát, ez nagyon buta újságcikk lehetett!!!
Nem értek a kutyákhoz, de
- Magyar Vizsla
- Ír Szetter
Ők agresszívek???
A Chow-Chow kutyákról azt állítják, hogy sunyi, de én nem tapasztaltam azt!
És mennyi fogyott aznap abból az újságból?
2009. okt. 5. 12:18
9/11 anonim válasza:
sztem csak nevelés kérdése.ha kan,kikell heréltetni és méginkább csökken az esély az agresszióra.az én kutyám is vöröses bundájú,emberrel még soha életében(több mint 7 éves már) nem viselkedett agresszívan,még az állatorvos elől is csak elfut meg elugrik de eszébe sem jutott odakapni.csak a kan kutyákkal van gondja de abból is csak a dominánsabb egyedekkel.és ez szerintem csak azért van mert nincs kiherélve.tehát vagy az én kutyám a kivétel vagy ez egy hülyeség amivel csak kitöltik az üres helyet az újságban...
2009. okt. 5. 19:31
10/11 anonim válasza:
Kénytelen vagyok off-olni, mert már hozzászóltam:
Mit jelent az a 'D', meg 'DDD' Szignó lenne, de akkor mi értelme van, ha mindenki 'D' meg 'DDD'??? Hogyan lehet benneteket megkülönböztetni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!