Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerülne kiivartalanít...

Mennyibe kerülne kiivartalanítani egy 3-4 hónapos bichon havanese kisfiú kutyust?

Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Még nem ivar érett. 7-8 hónapos korban lesz ivarérett. Max 10-15ezer ft egy ivartalanítás. Állatorvos függő.
2013. máj. 26. 16:03
 2/4 anonim ***** válasza:

És miért kéne megvárnia, h ivarérett legyen?

Kérdező: ilyen idős korban sztem egy 10es alatt marad az ár.

2013. máj. 26. 17:22
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.:)

akkor most megvárjam, amíg ivarérett lesz, vagy ez mindegy?

2013. máj. 26. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

Ivarérés utáni ivartalanítás esetén:

- egy kicsit férfiasabb kinézetű lesz a kutya, ez ennél a fajtánál gyakorlatilag alig észrevehető, főleg a zömökebb izmoltabb kutyáknál lehet észrevenni mint pl a roti, de ott is csak az aki nagyon ismeri az adott tenyésztési vonalat.

- több felnőtt kan kutyára jellemző viselkedési mintát mutat.

korai ivartalanításnál

a viselkedés kölykösebb marad, kevesebb agresszióval

kicsit általában magasabbak

Ami miatt én a kölyökkori ivartalanítás pártján vagyok az az, hogy gyakorlatilag nem viseli meg a kutyát.

A 11 órakor műtött kutya este már játszott, másnap mintha mi sem történt volna, észre sem vette, búra sem kellett.

A felnőtten ivartalanított kutyáim 2-3 napot nagyon látványosan szenvedtek, fájt, húzódott, 5-6 napon kezdtek el csak visszaállni a rendes mozgásmennyiségre.

2013. máj. 26. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!