Te megölnél egy kutyát?
Ilyen helyzetben vagy és? Ezt nem hatalmaz fel arra, hogy megölj egy állatot. Ha akarjátok biztos meg tudjátok oldani a 2millió forint nélkül is. Hidd el lenne helye nálunk is.
De most képzeld el: Áll előtted mondjuk egy remegő kóbor kutya, hátracsapott fülekkel, behúzott farokkal, ha odamész hozzá meglapul előtted és ártatlan szemekkel néz rád. Te pedig odamész és megölöd...még belegondolni is szörnyű. Vagy egy kölykeit védő szuka áll előtted, lepuffantod, leszúrod, megfojtod bármi kis időn belül a kölykei is mennek utána, vagy öreg bácsi egyetlen társát bántod....
Ebből a pénzből éldegéltek egy darabig, ha ez elfogy mész és ölöd a következőt!?+ezzel a tudattal kell leélned az életedet.
Lennék én bérgyilkos vagy hóhér is, de hát kivégzések nincsenek, a bérgyilkosság meg veszélyes szakma...
Amúgy pedig gyors lennék, nem kínoznám az állatot, eleve kellemetlen látni az állatokon ha érzik a vesztüket (pl. disznótoron a disznó kicibálása az ólból).
Ezt most ugye nem gondoltad komolyan?:O Eddig nem pontoztalak le, de most megtettem. Nem igaz hogy nincs benned semmi együttérzés. Sokan azt mondják, egy kutya élete nem ér annyit mint egy emberé...szerintem tévednek. Egy kutya sokkal többet ér némely embernél.
Fú engem sikerült felhúznod....
Remélem rémálmok gyötrik a sírjáig az olyan "embert" aki ilyenre vetemedik. Hidd el vissza kapnád te ezt, ha megtennéd.
Visszakapnám? Kitől vagy mitől? Istenben nem hiszek, ha pedig nem tudja meg senki (mármint olyan aki bajt hozhat a fejemre), akkor a titok a sírba száll velem együtt, ennyi.
Lelkiismeretem pedig van, lehet megbánnám, de ha kell a pénz...
jajj... már nem tudom, hogy melyik válaszokat írtam én, de a kisregényes, habzó szájú vagyok...azt hiszed hogy csak neked van lakáshiteled?
Szerinted én 21 évesen miért élek a barátommal, távol a családomtól?
Mert a lakáshitel miatt már nincs házunk, és barátom ajánlotta fel, még 3 évvel ezelőtt, hogy költözzünk össze.
Nagyon jó, hogy azt hiszed, hogy csak te vagy ilyen szar helyzetben...Emiatt ki kellett hagynom egy évet a suliból, mert először nem volt hol laknom...a szüleim egyik napról a másikra elkerültek tőlem 70, meg 120 km-re mert mindenki a munkahelyéhez közel költözött, csak én nem akartam itt hagyni a hátam mögött mindent, barátokat, a kutyáimat(!) semmit se...
Játszod itt a nagy álszent hülye gyereket(bocs, a hülye gyereket nem játszod, te tényleg az vagy)és csak magadra tudsz gondolni...
Eddig nem idegesítettél fel, de most már sikerült...irritálóan szar ember vagy, aki megérdemelné azt, hogy még többet szenvedjen...
Érdekes, én 18 évesen lábra álltam, és alakítom a saját életemet, tanulok, vannak barátaim, annak ellenére, hogy mind tudják, hogy milyen helyzetben vagyok, és azt is tudom, hogy hiába, hogy ilyen mélyen vagyok/voltam, de mivel, én nem vagyok egy ilyen gép előtt ülök egész nap, és ontom a világra a szánalmamat típus, ezért nekem valóra fognak válni a terveim, amit szeretnék, elfogom érni, és nem azért, mert átgázolok másokon, hanem azért, mert megpróbálok jó lenni abban amit csinálok...és ez nem fog mások kárára válni...
De te ezt nem fogod megérteni, mert még mindig úgy gondolom, hogy kettőnk közül te vagy a szűkebb látókörű
Ja lakáshitel jelzálog hitel.
Én szívesen lennék bérgyilkos. Bármelyik idegen embert lelőném távcsöves puskával messziről vastag pénzért,
de kutyát azt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!