Egy közös kutyát mennyire viseli meg a szakítás?
Együtt neveltük fel, majdnem ugyanannyit találkozott mindkettőnkkel, de a párommal többet. Minden rendben volt, de most úgy néz ki, hogy nem maradok együtt a párommal. Mivel ő fogadta be, nála marad, látogatni nem hiszem, hogy látogathatnám, mert tudja a párom hogy szeretem a kutyát, és direkt nem engedné hogy a közelébe menjek..
De nem is magam miatt aggódok, hanem, mi lesz a kutyával? Nagyon meg fogja viselni, hogy engem már nem lát többé? Vagy idővel hozzászokik? A párom nem fog annyit törődni vele mint én, csak eteti, rászól, megsimogatja kicsit és ennyi..
23N
Hát elején furcsa lesz neki. Mi mikor kis időre külön mentünk vőlegényemmel, kiskutyám minden lift érkezésre felkapta a fejét hátha jön haza párom, kirohant sokszor ajtóhoz mikor hallott kulcszörgést szomszédból. Szomorú nem volt annyira,csak láttam hiányzik neki azért hiába engem szeret a legjobban,és várta haza az "apját" :)
Nem tudom mennyi idő után szokta volna meg, mert nem volt hosszú a szakításunk hál isten,de biztos hiányozni fogsz neki. Várni fog téged mert az életének te is a része vagy.
ne aggódj, lényeg, hogy egyikőtök megmarad neki
jó újrakezdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!