Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutya illene hozzánk?

Melyik kutya illene hozzánk?

Figyelt kérdés

Elmondom hogy milyen a család...

4tagú családunk van. anya,apa,tesóm,én.

Szeretünk túrázni a hegyekben...utazni Német.o-ba(oda a kutya is jönne) Nagy kertünk van ami egybe nyílik az udvarral...a házunk mérete ház olyan közepes...de nem kicsi.

Szeretünk kint lenni...Kirándulni...ilyesmi..

Ezekre a kutyákra gondoltam: Angol .springer spániel.

Vizsla,border collie,

De ajánlhattok még kutyukat

2013. máj. 25. 09:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm+
2013. máj. 25. 11:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Én nyugodt kiegyensúlyozott ebet vennék. Ilyen például a labrador retriever, golden retriever..
2013. máj. 27. 17:06
 13/19 anonim válasza:
szerintem labradort válassz, tanulékonyak, okosak. nekem egy 4hónapos van, meg egy 3éves tacsim. a labrador már most okosabb. 17/L
2013. máj. 27. 19:16
 14/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de 12 évesen ne vegyél kutyát nem tudnál foglalkozni vele és lehet hogy most azt mondod határozottan de igen én foglalkozni fogok vele rendesen meg lesz nevelve stb. De ha már mindenképpen kell egy kutya akkor legyen egy labrador mert könnyen tanulnak jó megvannak a gyerekekkel.
2013. máj. 27. 21:35
 15/19 A kérdező kommentje:
nem szeretem a labradorokat...
2013. máj. 29. 18:56
 16/19 A kérdező kommentje:
és már volt kutyánk...
2013. máj. 31. 15:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Én magyar vizslát ajánlok, ha nem szeretnél labradort. Ha jól megfuttatod minden nap (ami nagy kerttel egyszerű lesz),

akkor semmi gond nem lesz vele. A szőre ápolása egyszerű, hisz rövidszőrű. Még ajánlanám a weimari vizslát. Ugyanolyan mint a magyar vizsla, csak kevesebb a mozgás igénye.

2013. jún. 3. 20:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem van egy border colliem lány es mindig megyunk kirandulni meg kulfoldre nagyon inteligens fajta szoval en ezt ajánlom neked!🐾
2015. jan. 18. 08:02
 19/19 anonim ***** válasza:
En szulinapomra kaptam a kutyust es 12 vagyok tudok rola gondoskodni mert a fajta inteligens nagyon okos a legjobb a border collie
2015. jan. 18. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!