Milyen kutyafajta illink hozzánk?
Hát így semmilyet,de ha kifejted hogy mit értesz azon hogy nagy a kert? Akkor már nem is akarod sétálni vinni?
Azt se lehet hogy vesztek egy kölyköt aztán kirakod a kertbe aztán úgy marad. Fél éves koráig minimum,ki-be járással lehet tartani.
Tehát mennyit sétáltatnátok?
Mennyit szántok kutyavételre?
És a legfontosabb ezt hogy gondoltad hogy ha nyaralni mentek a kutya egyedül marad?
természetesen ezzel nem arra gondoltam hogy berakom a kertbe és ott fog szépen csücsülni:D Vinném sétálni, vagy ha nem is én akkor valamelyik testvéremmel felváltva:)
Gondoltunk arra is hogy nem egy kölyök kutyát vennénk hanem egy kicsit idősebbet.
Az áron még nagyon nem gondolkoztunk de azért nem szeretnénk egy méregdrága kutyát.:)
Azt pedig hogy nyaralásra nem vinnénk az valószínűleg úgy lenne hogy a szomszédunk is ránézne meg az egyik ismerősünk is ránézne naponta, ellátná,és lehet hogy elisvinné és ott lenne nálla addig míg vissza nem jövünk
Igen gondoltam hogy ha kifejted más lesz a szitu,csak félrevezető volt a kérdésed:)
Menhelyen nem gondolkoztatok? Ha nem ragaszkodtok egy fajtához javaslom látogassatok el,vagy még jobb lenne sintértelep ahol altatás elől tudnátok elhozni kutyát.
Minden korban van,kölyök,növendék,felnőtt,senior és nagyon hálásak a megmentőiknek:)
Ott dolgozók tudnak is segíteni ha elmondjátok az igényeiteket hogy melyik kutyus illene a családotokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!