11-12 hetes kiskutya, véres széklet (bővebben lent), mi lehet a baj?
A parvó nem valószínű,az nem így kzdődik.
Egyébként meg előbb vizsgálat utána oltás.
Sokkal valószínűbb a gardia nevű (asszem egysejtű)élősködő, amire Vermis Ex féreghajtó kúrát szoktunk kapni,3-5 napon keresztül és az teljesen rendbe teszi őket.
Remélem azért oltásuk van már legalább 2.
Sajnos most nem áll módunkban beoltatni őket. Arra számoltunk, hogy sikerül túladnunk rajtuk hamarabb és a leendő gazdik megteszik. Hát, nem igazán kapkodnak utánuk. Már azt fontolgatjuk, hogy elajándékozzuk őket.
Egyébként más állatokkal nem találkoznak se a nagyok, se a kicsik, nem engedjük őket ki a kapun se, azt se tudom elképzelni, hogy ha megkapták a parvot, akkor honnan.
Üdv!
Sajnos az összes kiskutya meghalhat oltás nélkül,mellesleg kérlek ird már meg hány fiu és hány lány van ? Köszönöm.
Én nem hurroglak,megértem milyen ez a helyzet,lehet érdekelne 1 kutyus,kérlek ird meg melyik megyében laksz.
Szerintem ezzel még nem lehet behatárolni téged,de legalább tudom milyen messze lenneél. Köszönöm!%!!!
ha nem áll módotokban, akkor meg minek hagyjátok, hogy megszülessenek?? :O
a parvót tényleg be lehet vinni a cipőtalpon, ahogy más virust is.
Valószinűbb, hogy a férgektől véres a széklet.
A legjobbakat kivánom a kicsi kutyáknak, remélem semmi bajuk...
Én nem hurroglak,megértem milyen ez a helyzet,lehet érdekelne 1 kutyus,kérlek ird meg melyik megyében laksz.
Szerintem ezzel még nem lehet behatárolni téged,de legalább tudom milyen messze lenneél. Köszönöm!%!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!