Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tanítsam meg a hozd...

Hogyan tanítsam meg a hozd parancsot?

Figyelt kérdés

Már dumny-val kész a feladat,klikker oldottam meg formálással.Ha azt eldobom akkor visszahozza.

De következő feladatként arra gondoltam,hogy egy táskát vmi ilyesmi típusút [link]

hozzon be nekem. Pl. A táskát leteszem a földre kb 10 m-re magamtól és szeretném ha azt a kutya behozná nekem.

Hogyan tanítsam meg rá klikkerrel?

Mert ha dumnyt eldobom ott van a hozd parancst. Táska behozásnál találjak ki más parancsszót?

2013. máj. 22. 11:35
 1/2 compactegon ***** válasza:
hozd parancsra ugyanúgy szerintem. vagy tanítsd meg neki, hogy a táska az táska, a labda az labda stb. vagy: " ne azt, a másikat". miénk is könnyedén megtanulta, klikkert életemben nem használtam :)
2013. máj. 22. 12:11
 2/2 A kérdező kommentje:

mondjuk a dumny visszahozatalt illetően néha előfordul,hogy a kutya izgatott lesz és elkezd vele játszani.

Ennek megoldására vmi javaslat?

2013. máj. 22. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!