Szerintetek ezek a kefék jók valamire?
Most vedlik az amstaffom először és nagyon zavar hogy amikor játszok vele mindig tetőtől talpig szőr vagyok, voltam a fressnapfban is ott is egy terrier kefét akartam venni de lebeszéltek róla (mondjuk az 3,5 ezer volt nem ilyen olcsó) és egy ilyen m4 trimmert vagy mi a fenét javasoltak helyette.
Kb úgy tudnám leírni mint ha egy egér lenne a kezemben csak az alján 2 oldalt oválisan ilyen fém fogak lennének viszonylag ritkán szed is ki csomó szőrt és egy idő után már kevesebbet szed ki de rá pár napra megint ugyanez a helyzet, nyilván egyszerre nem szedi ki ezt tudom de valami jobb hatásosabb nincs amit nem kellene milliószor végighúzni (és most nem a 8000 Ft-os furminátorra gondoltam).
Vagy ennél ezek se lennének jobbak?
Olyan nincs, ami egy húzásra kiszed mindent.
Jelenleg a piacon nincs jobb a furminátornál, és az olcsóbb, de ugyanolyan hatékony társánál, a foolee-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!