Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Alábbi igényeknek milyen...

Alábbi igényeknek milyen fajta kutya felelne meg?

Figyelt kérdés

most nincs lehetőségem tartani még egy kutyát,de jövő nyáron már lesz:)

-2. kutya lenne

-a szőr mindegy

-aktív legyen,de ne annyira mint egy border collie

-közepes vagy nagytestű

-agility-re vagy frisbee-zni eljárnék vele persze csak hobbi szinten (de ez nem olya fontos szempont)

hétköznap napi 2-3 órát foglalkoznék vele

hétvégente akár többet

nem írom,hogy kertes vagy panelban lakna, mert jelenleg panelban lakunk,de bármikor kertesbe költözhetünk,ez lehet 2 hónap vagy 1-2 év múlva szóval nem rajtunk múlik

ha kertesben lakunk kinti-benti kutya lenne..

következetes,határozott személyiség vagyok

a Malions-ra gondoltam viszont ők elég hiperaktívak legalábbis azt olvastam

2013. máj. 19. 16:35
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

hát elvileg Magyarországon elég kevés tenyésztő van,de majd keresek tenyésztőket mindenképpen,nem adom fel :D

a mali-t azért is sajnos zárom ki,mert túl túl aktív

szeretem a vizslákat,csak azokba annyira benne van a vadász vér, ismerősőm vizsláját sétáltattam tavaly nyáron,háát elég nehéz eset volt mondjuk tény nincs nevelve szegény..de minden madárra húzott,meg elengedtem,hogy labdázok vele erre ahogy hozza a labdát meglátott vmi állat gondolom gyíkot vagy egeret üldőzőbe vette na mondom,hogy fogom megfogni,hallgatni nem hallgatott rám,szerencsére egy elhagyatott mezőn voltunk..végül futtottam az ellentétes irányba és fütyültem neki,mert a gazdi elmondta arra mindig jön..jó messze voltam amikor észrevett és végre jött..jó persze nevelés kérdése nyilván csak ez nyomott hagyott bennem,mondjuk az én kutyám nem lenne neveletlen az fix!:)

hátha az aussie ilyen húzos árú marad amikor kutyát keresek,lehet maradok a vizslánál, magyar fajta így gondolom az sem 100 ezres ár kategoriában van..

frisbee-zni gondolom a vizslákkal is lehet..

2013. máj. 20. 19:54
 22/26 A kérdező kommentje:
amúgy azt miből tudom meg,hogy nem olyan neves a tenyésztő,de persze jó?
2013. máj. 20. 20:10
 23/26 anonim ***** válasza:

Igen, minden csak nevelés kérdése :)

Szerintem jó választás lenne a vizsla neked :)

És igen, az ára sem vészes! :)

Hú, hát szerintem mindenképp menj el kiállításokra az aussie-k miatt, ott tudsz beszélgetni tenyésztőkkel is, ezekből kiderül úgyis :)

2013. máj. 20. 20:23
 24/26 A kérdező kommentje:

értem,hááát csak fogalmam sincs miket is kell nézni egy kiállításon,meg mit kell kérdezni,mivel tk-s kutyám nem volt még,kutyák terén és nevelésben is tapasztalt vagyok,de tenyésztő választásnál...

de majd elmegyek ha lesz a közel jövőben aussie kiállítás,ha Budapesten vagy a környéken lesz:)

azért tetszett meg a fajta,mert ilyet nem látni minden sarkon :D

vizslából meg nagyon sok van

2013. máj. 20. 21:29
 25/26 A kérdező kommentje:
amúgy egy színhibás kölyköt is szívesen megvennék sőt ha ilyen árak vannak akkor csak azt veszek :)
2013. máj. 20. 21:57
 26/26 anonim válasza:
labrador? Golden Retriever?Ír szetter?
2013. okt. 18. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!