A Rottweilerek fazos kutyak?
Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 16:12
1/6 anonim válasza:
éppen ellenkezőleg a meleget nem birja. az enyém minnél hidegebb van annál jobb kedve van.
2/6 anonim válasza:
Erre sok roti van, mindegyik kint és jól érzik magukat. Rövid a szőre az igaz viszont testes, izmos kutya. Egy dobi már inkább fázna kint mert olyan vékonyka.
3/6 anonim válasza:
Az előző hsz-t pontosítanám: nem azért fázik kinnt a dobi,mert vékonyka,hanem mert nincs aljszőrzete
és a Te kérdésdre válaszolva: nem,de azért gondoskodj neki egy meleg kennelről :)
4/6 anonim válasza:
hello
nekem is van rottweilerem,egy szuka,a melegben el van kenodve,de telen hoban,hidegeben is barmikor jatek kepes,kivallo kedve van,ami azt mutatja hogy nem fazik.Keszits neki egy helyet ami szeltol vedett es meleg,ha fazik legyen hova huzodnia.
5/6 anonim válasza:
Amikor most tavasszal nagy hó volt, a rotim ásott a hóban egy lyukat es abban feküdt. :)
Megnéztem/lefotóztam hőkamerával eme kedves állatot, hát mit mondjak: elég jó a szigetelése... :)
6/6 anonim válasza:
szia nekem már elég régóta van rotim és e nem ki fejezeten fázos típus inkába meleget utálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!