Hol lehet egészséges, jó idegzetű labrador vagy berni pásztor fajtájú kölyökkutyát vásárolni?
Figyelt kérdés
Ajánlanátok tenyésztőket?
Tudom, hogy a Google az jó barátunk, de megnyugtatóbb lenne számomra, ha olyanok ajánlanának tenyésztőket (kis állatkereskedőket), akik kapcsolatba kerültek azzal, akit ajánlanak.
Én csak a honlapok alapján tudnék választani, szimpátia alapján...
2013. máj. 17. 10:45
1/5 anonim válasza:
Itt egy jó labrador kennel: [link]
Sok terápiás kutya került ki innen, nagyon jó idegrendszerűek a kutyák, azt nem tudom mikor lesznek náluk kiskutyák.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez ám a gyors válasz!
Köszönöm.
2013. máj. 17. 10:56
3/5 A kérdező kommentje:
Nincs több javaslat?
Labrador vagy a berni pásztor fajtára.
2013. máj. 18. 09:24
4/5 anonim válasza:
Nagyon kedves ismerősnél húsvétkor születtek kislabik...Szlovákiában Nyékvárkonyban vannak.Ha érdekel elküldöm az elérhetőségét!
5/5 anonim válasza:
én a paróvári kennelt ajánlom én onnan vettem labradort és szerintem jó választás. A google-be beütöd hogy paróvári kennel és ott a honlap, remélem tetszik majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!