Mi a velemenyetek az Eukanuba taprol?
Nekem nem tetszik az Eukanuba összetétele, "kukorica, búza, cirok, árpa" túl sok és felesleges. Alig van benne hús, van benne cukor és más hasznos anyagok meg nem nagyon.
Érdemesebb neten rendelni a tápot, sokkal olcsóbban meg lehet venni mint a legtöbb állateledel boltban. Zoofaston pl:
Acana adult large breed 957 Ft kilója (18 kg-os kiszerelésben)
Eukanuba Adult large breed 993 Ft kilója (15 kg-os kiszerelésben)
Tehát kb. egy árban vannak, az Acana mégis ezerszer jobb.
A Brit prémium adult Large breed-nek meg 466 Ft kilója, tudom hogy ezt már próbáltátok, csak azért írom, hogy nagyon átvertek ott ahol drágábban adták az eukanubánál.
Az eukanuba azt írja több mint 20 % hús van benne, na ez elég tág kategória, a legvalószínűbb a 21%, a Brit prémium legalább kerek-perec kiírja, hogy 41%. Szerény matematikai képességeimet felhasználva arra jutottam, 41% több mint 21%. (Ez a rész az utolsó válaszolónak szólt.)
Igazad van, azt nem is figyeltem.
Mindenesetre az eukanuba akkor is túl drága a beltartalmi értékeihez viszonyítva szerintem.
Romaniaban elek, belinkelem nektek, lassatok itt mekkora kulombseg van az Eukanuba, Brit Care es Acana kozott :)
[link] ez az Acana, atszamitva kb 920ft/kg
[link] ez az Eukanuba atszamitva kb 730ft/kg
[link] ez pedig a Brit Care kb 830ft/kg
Felreertes ne essek, nem azert veszek neki Eukanubat, mert olcsobb, hanem mert nalunk nem valt be a Brit Care, a Dog Chow sem, ami bevalt az a Bosch, viszont annak nem igazan tetszik az osszetetele, az Acana meg a Royal picit durva aron van sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!