Mi lehet a baja a kutyámnak?
Figyelt kérdés
A kutyám lány. Törpe tacskó ezért mindig az ölemben van. Ma az ölembe vettem. barna csíkos lett (ahol a feneke volt) a lábam. Mondtam biztos kakilt. Eltelt egy olyan nem is tudom mennyi idő. Ölembe vettem. Megint barna csík. Hátra fordítottam. És a tudjátok mijénél véres csepp "cseppent". Nem ugat emberekre sem. Oda simul az idegenhez is (pedig ezt korábban nem volt szokása). Kutyáknak is van menstruáció?? Amúgy augusztusban született.2013. máj. 15. 16:27
1/6 anonim válasza:
Persze hogy ez normális :) ők tüzelnek nem pedig menstruálnak, de nem aggódj.
3/6 anonim válasza:
Mostantól ivarérett a kutyád. Kb félévente fog tüzelni, ez 2-3 hétig tart, ilyenkor nagyon kell rá vigyázni, nehogy megtermékenyítse egy kan. Amíg tart a tüzelés, ne vidd hosszú sétára, csak annyit sétálj vele odakint, míg el nem végzi a dolgát, mert ilyenkor kilométerekről is megérzik a kanok, és nem biztos, hogy meg tudnád védeni, ha egy kan rá akarna mászni. Ha vége a tüzelésnek, vidd el az állatorvoshoz, és ivartalaníttasd. Akkor nem fog többet tüzelni, és nem kell félni, hogy rámászik egy másik kutya.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én szeretném (főleg apa), hogy legyen kiskutyája.
2013. máj. 16. 10:40
5/6 A kérdező kommentje:
Meg nem is sétáltatom. A kerítésünk biztonságos. Csak az az egy baj van, hogy én 11 vagyok tudom az ilyeneket, a tesóm meg 8 és fiú. Nincs ilyenekről tájékoztatva. És félek, hogy meglátja a vért...
2013. máj. 16. 15:30
6/6 julianna24 válasza:
Szolj a szuleidnek,hogy tuzel a kutyus,egyebkent lehet venni
Kutya tüzelőbugyit kb.1000 forint ilyen kis kutyanal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!