Mi baja lehet a kutyamnak?
Kb 2-3 hete csak fekszik, ha odamegyek hozza es jatszani hivom akkor sem jon, inkabb csak ul es varja hogy simogassam.
Orvoshoz elvittem mar, mindent rendben talalt. Nem fogyott, rendesen ugyanugy eszik mindent.
Sosem volt az a hiperaktiv kutya de mostanaban tenyleg csak fekszik egesz nap, magatol meg sem mozdul. Olyan mint egy depresszios ember kb.
5 eves kan kutya, nagytermetu.
Mit vizsgált az orvos? Labor volt-e? Röntgen volt-e?
Este sem élénkül fel? Most nappal nagyon kellemetlenül hirtelen meleg lett.
ma 13:10
A DP nem kezdődik, hanem van. Aztán vagy észre veszi a gazda, vagy a kutya jelzi komolyan, ha már jobban fáj neki.
Nezett a doki testhomersekletet, pulzust, legzesszamot, a kezevel vegigtapogatta meg nezegetett valamit a vegtagjainal (mozgatts tb) es fonendoszkóppal meghallgatta, ennyit csinált.
Azt mondta ha nagy baj lenne, akkor azt ezek alapjan le tudta volna szurni de szerinte nincs szukseg tovabbi vizsgalatokra.
Este is ugyanigy viselkedik, most voltam kint nala amugy, kicsit jatekosabb volt mint tegnap, de amint bejottem egybol visszafekudt es azota ugyanugy fekszik mozdulatlanul.
Újabb remek orvos... A vérvétel a minimum ilyenkor, jól írták előttem.
Azonnal keress egy másik orvost, olyat, aki meg is vizsgálja normálisan!
Egyébként rengeteg mindentől lehet. A nagy melegtől, lelki betegség, depresszió, stb.
Okes, akkor elviszem masik dokihoz. Pedig a varosban elmeletileg o a legjobb, ezek szerint a hirneve nagyobb mint a tudasa.
Koszonom szepen a valaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!