Csakegypali kérdése:
Hellp! Mi a baja a kutyámnak?
Vidd olyan helyre, ahol azonnal tudják fogadni. Lehet agyvérzés (?)
2013. máj. 8. 13:36
Lehet teljesen más a gond, nem volt benne az utóbbi napokban kullancs?
2013. máj. 8. 13:39
Nekem akkor volt ehhez hasonló problémám mikor agydaganatom volt . Azt nem tudom állatoknál milyen gyakori, vagy hogy-hol fordul elő, de ha nem agydaganat(remélhetőleg) akkor meg van rá az esély, hogy valami van az agyával lehet(ettől függetlenül nem biztos,hogy az agyával van gond)
2013. máj. 8. 13:43
4/10 A kérdező kommentje:
Ha kullancs lenne akkor nem enne semmit sem de ő enne eszik is:S csak össze vissza mászkál nehéz a nyelése félek h megfullad csak később tudjuk bevinni addig remélem nem romlik tovább:SS
Nem vagyok benne biztos, hogy röntgennel ki fogják tudni mutatni, mi a baj.
Valószínűleg idegrendszeri károsodásról van szó..és a probléma lehet, hogy az agyban van. De ennek viszont számtalan oka lehet...daganat, vírusfertőzés, baktérium, akár parazita is, vagy egy gyulladás az agyban. Károsodhattak a motoros neuronok.
Van pár kérdésem:
ehetett nyers sertéshúst?
pontosan milyen a mozgása? egy irányba dőlöngél, vagy teljesen rendszertelenül megy? nagyobbakat lép a szokásosnál, vagy esetleg kisebbeket? A fejét hogy tartja? lehajtja, oldalra dönti?
Nézd meg a pupilláját: tágak, szűkek? vagy egyik tág, másik szűk?
2013. máj. 8. 14:35
6/10 A kérdező kommentje:
Nem evett nyers húst,tápot vagy kaja maradékot eszik,hát én úgy láttam hogy össze vissza dülöngél,most voltunk a klinikán és ott elvileg gericsérvet mondtak bár ez nekem gyanús hiszen nem érzi a fájdalmat hiába megszurták tűvel:Ss adtak neki szteroidot most jobban lett de még röntgent sem csináltak majd megint visszavisszük ha nem javulnaS:S
Én a múltkor láttam ilyesmit az Animal Planeten,ott a doki azt mondta ez valamilyen fajtabetegség lehet.Megröntgenezték,volt valami a gerincvelőjén,nem tudta a doki sem,mert nem merték felnyitni,nehogy lebénuljon.daganatra is gyanakodtak,így azt mondták a gazdinak hogy próbálják meg a kemoterápiát,de a nő nem akarta,így szteroidos injekciókat kapott.A vége az lett,hogy hetek alatt kicsit javult a kutya,de a kemoterápiára még mindig nem szánták rá magukat.
2013. máj. 8. 21:38
8/10 A kérdező kommentje:
Lehet h babeziaja van????? Mert nemreg veres vizelete volt
Most hivtuk allatorvost. Meglatjuk. Mi lessz
Lehet, de a babéziát csak vérvétellel lehet kimutatni, azt meg nem tudja megcsinálni úgy, hogy kimegy házhoz.
Csak úgy látatlanban meg ne kapjon Imizolt, mert az nagyon károsítja a májat.
2013. máj. 9. 21:51
10/10 A kérdező kommentje:
Nem babezia hanem gerincproblema de a mutet nagyon draga
Kapcsolódó kérdések: