Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan zajlik le egy kutyatáma...

Hogyan zajlik le egy kutyatámadás?

Figyelt kérdés
Kutyafóbiám van, ha meglátok 1-et is, remegek, szivem a torkoban, moccani alig tudok. Akit támadott már meg kutya, az írja már, hogyan zajlott le. Menni ideig tartott, ha otthagyta a kutya, miért hagyta ott és ő közben mit csinált, ha megharapta, akkor mi történt a harapás után, újból harapott vagy szorította, utána elengedte, és mi történt utána? A kutya elment vagy mi lett? Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 10. 01:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Van saját kutyám otthon vidéken, de most költöztem Nyíregyházára. Tőle nem félek, csak tartok, pedig tudom, hogy nem bántana, szoktam vele játszani is, mégis bennem van a félsz, hogy mi lenne ha rám támadna. Elég sokszor látom, hogy emberek szájkosár nélkül és póráz nélkül sétáltatják a kutyáikat és ez igen feszélyez, mikor ki kell mennem. A kisebb testű és kölyök kutyáktól nem félek, velük elvagyok, a nagytestűekkel van a gond. Belegondolok, hogy mit tudna az velem csinálni, széttép meg ilyenek. Azért is kérdeztem, mert lehet hogy nem kell annyira félnem, hogy esetleg megöl vagy nyomorékká tesz, 1 sima harapás amit ellátnak és kész is, vagy nem is fajul el a dolog a harapásig, mert ugat 1 kicsit, morog aztán szépen elmegy. Mivel félek tőlük, ezt megérzik és céltáblának érzem magam minden kutya közelében. Szeretem és sajnálnám még megütni is őket és ezért félek attól, hogy nem tudnám megvédeni magam az adott helyzetben.
2013. máj. 10. 17:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Nagyon sok kutya nem is harap, csak csíp. Főleg embert. A sétáltatott kutyáknál azért nagyon ritka hogy emberre agreszív. (főleg ha póráz sincs rajta) szóval fölösleges elképzelni.

Kóbor kutyák meg jobban félnek az emberektől, mint hogy támadjanak.

2013. máj. 10. 17:38
 13/14 anonim válasza:
Vegyél egy kutyariasztót,vadászboltokban lehet kapni,a neten is.
2013. jún. 12. 14:04
 14/14 anonim válasza:

engem egyszer támadott meg kutya, mivel épenn döghúst majszolt és azt hitte hogy el akarom venni tőle utána rám ugrott védtem a nyakamat a kezemmel és utána csontig leharapott

a kezembe akor lettem nagyon ideges, nagy nehezen sikerül le dobnom magamról és el szaladtam, saját kutya volt mivel saját kutya volt után fogtam és megneveltem.

2014. dec. 7. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!