Harci kutya támadás?
valószínűleg a hölgy az ijedségtől és az intenzív érzelmi állapotában kissé eltúlozta a dolgot.
ettől független egy támadás az támadás.
Mi az, hogy "harci kutya"? Milyen fajta az? Mert ismereteim szerint ilyen fajtájú kutya nincs.
És miből gondolod, hogy staffik voltak egyáltalán?
Szóval nem csak én látom így. Szerintem ha tényleg támadtak volna, akkor már nem élne az a kiskutya.
Tapasztat, mert nekem pitem van, és a szomszéd beagle átjött, és összekaptak, hát leszedni elég volt a kutyámat, mikor már fogta a másik kutyát, pedig a sajátom. Szerintem ha a másik kutya gazdája lett volna csak jelen, nem tudom, mi lett volna a vége. És ő egyedül volt. Nem párban, ami a kutyáknál már falka, és akkor "magabiztosabbak".
Sajnálom, mert az ilyen TV riportok miatt hiszik az emberek gyilkológépnek ezeket a kutyákat.
Persze az sem normális, hogy kiszöknek,és felügyelet nélkül lófrálnak kutyák, az enyém sem megy az utcára még ha nyitva a kapu akkor sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!