A kutyám túl jámbor, hogyan tudnám megvadítani?
Németjuhász, 1-5 évesre becsülték de szerintem 10-11 hónap körüli, a fogai miatt.
Ma szemtanúja voltam annak, hogy egy kis szép nő erre jött újságokat dobott be a posta ládákba, és megállt a miénknél, bedobta az újságot, majd benyúlt a kutyámhoz hogy jaj de aranyos vagy! ezt mondta neki az meg még örült is neki! >.<
Na nem! ezt nem hagyhatom, a volt kutyámat így mérgezhették meg, nem akarom hogy ilyen barátságos legyen az emberekkel. Bezzeg amikor emberek jönnek kutyákkal, nah akkor tud házat őrízni, mert más kutyákra ugrana...
De ha csak emberek sétálnak arra nagyon nem is vesz fáradságot oda menni.
Annyit még tudni kell, hogy eddig láncon élt, ameddig én örökbe nem fogadtam, de kifejezetten házőrzőnek szeretnénk őt, nem állat simogatónak.
Miket lehetne ez ügyben tenni? tanácsokat kérek!
ma 16:01
Kissé el van némely ember tévedve az öv mibenlétében.
Öv-nek nevezzük azt is, amikor kölyök munkakutyákat tanít a segéd a zsákmány elkapására, megtartására, a helyes, elvárt fogás módjára.Az öv nem egyenlő a kutya vadításával.
A valódi öv munkát fel kell építeni a kutyánál. Az életkor előrehaladtával már nem csak zsákmányból dolgozik, hanem a hozzáértő segéd előhozza belőle a megfelelő védőösztönt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!