Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek jó gazda leszek majd?

Szerintetek jó gazda leszek majd?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és a szüleim beleegyesztek hogy kaphatok egy kutyát.Már mindent elolvastam rólluk amit lehetett.Anyukám 2 feltételt szabott az első hogy neveljem szobatisztaságra(tudom hogy kell) a második hogy ne legyen kutyaszag a lakásban.Ezt hogyan csináljam?Én ugy gondoltam hogy persze a kutyát(keverék) is tisztán tartom és minden nap felporszivozók ahol a kutya van és felmosok(persze anyukám azt mondta hogy besegit majd párszor ha több leckém lesz de a kutyám után én takaritok ami érthető)Vagy lehet egyszerübben is csinálni?Ti hogy oldjátok meg hogy ne legyen kutyaszag?Ja és még lenne egy kérdésem hogy a 18. kerületben hol vannak jobb kutyás helyekahova szoktak menni kutyások a kutyáikkal sétálni?Köszi előre is a válaszokat.
2009. szept. 29. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az fontos, hogy igyekszel és tudod, hogy a kutyának nem csak napi 10 perc szeretgetésre van szüksége.

Itt a XVII. kerületi kutyasuli honlapja, vidd oda már ovodába is. Akkor más kutyákkal is együtt lehet, és te is nagyon sokat tanulhatsz, ha valami problémád van kérdezhetsz.

[link]

2009. szept. 29. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Jó gazda leszel:):) És az anyukád nagyon büszke lehet rád!!! Nagyon felelősen gondolkozol, legalábbis amit írtál az arra utal. Szóval az anyukád és a kutya is elégedett lesz:)

A kutyaszagról: egy finom illatú illatosító:) az biztos segíteni fog:) és a sűrű takarítás is. Bár nekem nincs bent a kutyám a lakásba, csak amíg kicsi volt, de akkor volt szag tőle. Engem nem zavart, mert édes kiskutya szag volt:) de persze valakit lehet hogy zavar.

Azt mindenképpen ki kell jelölni, hogy melyek azok a szobák, ahova nem mehet be. Pl: a háló ha tabu, akkor semmikor nem mehet be. Ez nektek is és a kutyának is hasznos lesz, mert tudja mihez tartani magát.

Célszerű az első időben olyan helyen tartani a kutyust, ahol könnyen össze lehet takarítani. (mert könnyebb felmosni a pisit, mint kimosni a szőnyeget:) Sikáltam én is a szőnyeget, mert belógott a kis piszok:))

Sok sikert!!

2009. szept. 29. 15:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Olvastam már a kutyiskoláról is és jó lenne de annyira jól mi se állunk hogy még kutysuliba is tudjuk vinni:(De pár alkallommal eltudom majd vinni mert gyüjtök rá:DAkkor ezt a kutyaszag dolgot hogy csináljam?
2009. szept. 29. 16:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. szept. 29. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:
És ne fürdesd sokat mert ár a bőrének és a szőrének és attól is lehet büdösebb! Nekem 3 kutyám és az elsőnek van kutyaszaga mert elrontottam a sok fésüléssel, fürdetéssel, a másik kettőnek semmi szaga nincs! Egyszerűen csak egészségesen kell tartani (orvos, jó kaja).
2009. szept. 29. 16:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát nem is kell majd sokszor fürdetni csak át kell "mosni" mert rövid szörű lesz.
2009. szept. 29. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!