Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor kell először a yorkshire...

Mikor kell először a yorkshire terrier kiskutyát beoltani?

Figyelt kérdés

Hány hetes korában? Az létezik,hogy 6 hetes korában nem tudták, mert csak 25dkg volt? Most 8 hetes, és 35dkg.

Érdeklődnék hozzáértők válaszára.

Előre is köszönöm.

2009. szept. 29. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Akkor, amikor minden más kiskutyát: 6 hetesen ajánlott az első oltás, majd sorban 2 hetente a többi.

Ilyenről. hogy egy kutya túl kis súlyú ahhoz hogy beoltsák még nem hallottam...

2009. szept. 29. 14:00
 2/4 Winner of Royal Hill ***** válasza:
100%

Úristen! Nálunk az a kölyök amelyik 35 dekával születik(!!!)már erősen kis súlyúnak számít,igaz nem yorkik,kicsit nagyobbak!

Szerintem 8 hetesen rettentően pici 35dekásan, ott valami baj lehet...

2009. szept. 29. 14:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

OFF

Biztos extra mini yorki (ami nincs)! :D

On

A yorki nem egy különleges kutya, ugyanakkor kell beoltani amikor a többit. Sosem hallottam róla, hogy a súly befolyásolja az oltás idejét. Amikor elviszed 8 hetesen, már jó ha két oltása van.

2009. szept. 29. 14:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Remélem semmi baja nincs. Nem szeretnénk tenyészteni.Kislányom és én is már nagyon rég óta szeretnénk egy fajtájától kisebb termetű yorkit.Ugyanis nincs mini meg extra mini tudomásom szerint,csak fajtájától kisebb termetű.De az első utunk az állatorvoshoz vezet.
2009. szept. 29. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!