Szerintetek nem túl gáz?

2-es válaszoló nem olvasta el az írásomat rendesen. Ettől függetlenül kérdésedre válaszolok.
"Nem lehet, hogy te rontottál el valamit? Mert azért egy fiatal kutyáról beszélünk.."
Attól még, hogy fiatal, kifogásnak kevés. Egy serdülőkorba lépő kutyánál már látványosan mutatkoznia kellene az ösztönöknek szerintem. Amelyik semmi jelet nem mutat, mehet vissza a tenyésztőhöz én nálam. Durván fog hangzani számodra, én nem akarom időmet,pénzemet,energiámat egy munkára alkalmatlan kutyára pazarolni. Egyébként már láttam alig 8 hetes kutyát is ösztönöket produkálni. Egy aranymondást is tudnék a figyelmedbe ajánlani:"Könnyebb a sokból elvenni, mint a kevéshez hozzátenni" Ez a ösztönökre is igaz.
3-as válaszolónak: Előfordulhat, hogy valaki beleszeret az alatt a 6 hónap alatt a kutyába, akkor viszont nem viszi vissza a tenyésztőnek.
4-es válaszoló adtam eddig számomra leghasznosabb információt. Köszönöm! Ha a kennel nevét, esetleg honlapját megadnád privátban az nagyon jó lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!