Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok erről a száraztá...

Mit gondoltok erről a száraztápról? Összetétel lent, nem írok márkát!

Figyelt kérdés

Összetevők: gabona, hús és állati eredetű melléktermékek(30% baromfi), olajok és zsírok( u.a. 0,4% lazacolaj, 0,3% napraforgó olaj), növényi melléktermékek(többek között 3% szárított répa szelet, 1,5% lignocellulóz, 0,1% cikória-inulin), magvasok (1,5% lenmag), növényi tojásfehérje kivonat, ásványi anyagok, tojás és tojástermék.

Analitikai összetevők: 25% nyersprotein, zsírtartalom 15%, nyersrost 3%, nyershamu 6,5%, kálcium 1,2%, foszfor 0,95%, nátrium 0,4%.(vitaminok is vannak benne azt nem írom le részletesen)

Technológia adalékanyagok: antioxidánsok .

Kistestű kutyáknak.

#száraztáp #kistestűnek
2013. máj. 4. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
én kistestűnek inkább 20% zsírt és 30% fehérjét adnék, ez egy 10kg- os kutyának jó de egy 5kg alattinak szerintem nem, legalábbis én nem etetnék vele (csivim van)
2013. máj. 4. 19:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Végig se olvastam, már az eleje gázos :/
2013. máj. 4. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Gabona van elöl, ami annyit jelent, h ebből van benne a legtöbb. Kutyát nem gabonával kell etetni.

Állati eredetű melléktermékek pedig annyit tesz, h toll, bőr mindenféle darálék van benne (az, hogy milyen eredetűek ezek, inkább nem írom le), remélem elég volt ennyi info.

2013. máj. 4. 19:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tetszik pont amiatt amit Alexandra írt, nem vennék ilyet a kutyáknak.
2013. máj. 4. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Gabona van az első helyen;már meg sem veszem. Hús és állati eredetű melléktermékek (30%baromfi);ez annyit tesz,hogy van benne 1% baromfihús,valamint 29% melléktermék,azaz minden sz@r,ami nem hús.

Tovább nem is olvastam.Kuka.

2013. máj. 4. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:
leírnád azért milyen márkájú táp, csak a rend kedvéért?
2013. máj. 4. 22:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket csak kíváncsi voltam.Pet Bistro (Müller saját márka) kistestű kutyának való tápja.
2013. máj. 5. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!