Mennyire jó ez két táp összetétele?
1.)
Beltartalom
Nyers Fehérje: 22.00% Nyers Zsír: 12.00% Nyers Rost: 4.00% Nedvesség: 10.00% Vitamin E: 200 IU/kg Omega-6 Zsírsav: 2.50% Omega-3 Zsírsav: 1.00% L-Karnitin: 15 mg/kg Béta-Karotin: 5 mg/kg
Összetétel:
Fehér halliszt, Édes Burgonya, Árpa, Rozs, Burgonya, Menhaden Hal liszt, Kukoricaolaj (Tokoferol keverékkel tartósítva, amely természetes E-vitamin forrás), Lenmag, L-Lysine, DL-Methionin, Glükozamin hidroklorid, Kondroitin-szulfát, Béta-Karotin, Vitaminok, Ásványi anyagok.
2.)
Beltartalom
Nyers Fehérje: 22.00% Nyers Zsír: 12.00% Nyers Rost: 4.00% Nedvesség: 10.00% Kálcium: 1.20% Foszfor: 0.80% Vitamin E: 200 IU/kg Omega-6 Zsírsav: 2.60% Omega-3 Zsírsav: 0.80% L-Karnitin: 15 mg/kg Béta-Karotin: 5 mg/kg
Összetétel:
Csirke húsliszt, Zabliszt, Árpa, Barna Rizs, Rozs ,Burgonya, Édes Burgonya, Csirke Zsír (Tokoferol keverékkel tartósítva, amely természetes E-vitamin forrás), Kukoricaolaj (Tokoferol keverékkel tartósítva, amely természetes E-vitamin forrás), Paradicsom Pomance, Fehér halliszt, Lenmag, Alma, Fekete Áfonya, Sárgarépa, Borsó, Spenót, Fokhagyma, Yucca Schidigera, Taurin, L-Lysine, DL-Methionine, Glükozamin hidroklorid, Kondroitin-szulfát, Béta-Karotin, Vitaminok, Ásványi anyagok, Probiotikumok.
előző vagyok véletlenül elküdtem
na szóval elég jó az összetétele , milyen kutyusnak lesz?
Ha felnőtt akkor ok ha kölyök akkor én keveslem a 22 % fehérjét. Én 25-27°% fehérjét szoktam adni a kölyköknek de ez fajtára is válogatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!