Hol lehet beszerezni olcsón vagy ingyen yorki kutyát? . Nagyon szeretnék eggyet már mióta vágyok rá.
Vagy nagyon közeli ismerőstől akinek van szaporulata, vagy fajtamentőknél akiknél hosszú sorokban vannak az örökbe fogadni kívánók (teszem hozzá, hogy egy kis "csúsztatásért" előrébb vesznek a sorban. Sajnos tapasztalat egy másik fajtánál. Előbb jelentkeztem és adtam be örökbefogadási szándékot, nagy nehezen visszaírtak, hogy szimpatikus vagyok és 1 helyre kimennek, hogy ott jó helye lenne e a kutyának, ha az nem válik be jönnek hozzám is. Facebook oldalukon figyelemmel követtem a kommenteléseket a kiskutyák alatt, egy vagyonosabb több kutyás érdeklődő kérdezte, hogy hogyan tudná örökbefogadni a kutyát, írták neki, h adja be a pályázatát (teszem hozzá, hogy én már jóval előbb beadtam és ígéretet adtak, hogy kijönnek leellenőrizni, hogy jók-e a körülmények. Pár hét múlva láttam, hogy a vagyonos helyre került a kutya, érdeklődő levelemre pedig egy hónap múlva válaszoltak vissza, hogy a kiskutya már gazdira lelt. Erről ennyit...
Úgy hogy, szerintem spórolgass és amit tudsz tegyél félre, add el megunt játékaid és egyszer csak összegyűlik egy kiskutya ára, addigra a yorkik ára is lejjebb, mert jelenleg érthetetlenül magas árat kérnek el a legutolsó alomból származó kölykökért is.
Ha "már mióta" elkezdtél volna rá gyűjteni, akkor meglenne a vételára egy tk-s kutyának.
Amúgy fajtamentők, de ők se ingyen adják, adományt ILLIK adni.
Minek?Ne haragudj,de az írásodból csak tipikus elkényeztetett öleb lenne,agresszív a kutyákkal és az emberekkel.Egy kutya nagy felelősség,és szaporítótól venni a legnagyobb hiba főleg,hogy már így is túl van tenyésztve ez a fajta kutya.
Próbálkozz inkább egy hörcsöggel vagy egy nyúllal és,ha már azokkal tudsz normálisan foglalkozni és nem unsz rájuk akkor jöhet a kutya.
Gondold át,hogy tényleg gondoskodnál róla 15-16 éven keresztül?Minden igényét kielégítenéd?Sétáltatnád,nevelnéd,tanítanád rendszeresen?Ápolnád a bundáját?
Gondolkozz el ezeken a kérdéseken kicsit.
Az előttem szólók már leírták a lényeget. Mivel csak 13 éves vagy elnézem a megfogalmazásod is, de kérlek, hogy itt a gyakorikban a kutyákról olvassgass egy kicsit.
Nekem yorkim van. Nem édi-bédi, cuki-muki vakarcska...Olvass utána dolgoknak mielőtt "szerezni" akarsz AKÁRMILYEN kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!