Kutya vs. Labda?!
Szia!
Lenne egy ötletem, de nem biztos, hogy segít!
Én a kutyámmal szoktam olyat csinálni, hogy pl a lábára teszem a jutalomfalatot (nagyon imád enni) és amíg nem mondom nem eheti meg, így rengeteg önfegyelmet tanul! Megpróbálhatjátok kajával (hogy értse a labdánál), de akár a labda is lehet a falat helyett! Remélem segítettem
Ezt már kicsi kora óta csináltuk, hogy mancsra teszem a falatot. Ezzel ugyanúgy nincs gond.:)
A labdával lakásban csináltuk hogy akkor amíg nem mondom nem érhet hozzá. Szó szerint remeg, aztán ha megnyugszik akkor játszhat vele. Így megy. Lementünk parkba. Párom elvitte a labdát, addig én leültettem a kutyát, de egy helyben is hisztizik. De úgy ahogy marad. Aztán ha nyugi van akkor elengedem. Aztán játék közben is van hogy akkor nálam van a labda, rászólok hogy nem, és nem is veszi el. De ha útközben látja meg, nem használ.Ha esetleg hamarabb észreveszem mint ő, és még akkor rászólok mikor megindul a fejében a gondolta, úgy ahogy abba hagyja és elmegyünk másfelé. (pedig nap szinten csináltuk/csináljuk). Még csak elterelni sem tudom a figyelmét séta közben se jutalomfalattal, semmivel. Ezért elég nagy probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!