A szuka kutyusomat Augusztus 27. -én fedezte be először a kan kutyám ekkor volt a 12 napon majd 31. -én volt a 2. fedezés ekkor a 16. -on volt. Mikortól kell valamit látnom rajta? Háta mintha szélesedne, és a pocija is olyasmi.
Másnak is tanulságos lehet, mondjuk aki véletlenül olvassa, és nála ez a helyzet. Akinek meg nem inge ne vegye magára... Hú ha én minden ilyenfajta leszólást magamra vettem volna, és kicsit is idegesítettem volna magam, akkor már rég a sírban lennék.
Tudatlanság=tájékozatlanság=butaság=hülyeség.
Ezen az oldalon mindig kiborulok, mert nekem nincs diplomám, csak egy ultra sima érettségim, ápoló vagyok, és olyanokat tudnak kérdezni, hogy megáll az ész. Én még nem nagyon tettem föl kutyás kérdést, mert mielőtt megvettem elolvastam egy csomó oldalt, meg szakkönyvet. Egyedül egésszégügyi dolgokban vagyok viszonylag tájékozatlan, mert tüneteket nem mindig lehet tünet alapján kiszűrni időben.
Na, de ha tenyészteném az ebemet tuti utánanéznék egy s másnak, mert tudom, hogy a dokiban nem lehet megbízni, itt meg annyi kérdést kéne föltennem, hogy behal a szerver.
De elnézést kérek, kedves kérdező! :P
Egyátalán nem vettem magamra,csak nem tartom igazságosnak,hogy azt sem tudod ki vagyok stb stb,és egyből olyat írsz ami kicsit bicskanyitogató!
Rengeteg könyvet vettem anno mielőtt kutyáim lettek,és rengeteget olvasok a neten is ilyen témákban.
Csakhogy valaki azt mondja már látszani kellene minden tünet rajta,más azt mondja még korai lenne.Valaki azt mondja a 12.napi fedezés szinte majdnem tuti h.kismama,sőt egy állatorvos ismerős is ezt mondta.Más azt mondja nem megfelelő időben történt a fedezés.
Az hogy milyen gazdi vagyok?Felellős gazdinak tartom magam!példa:A kan kutyám sajnos 5 hónaposan Babéziás lett.Csak annyira tudtam a tüneteket,hogy a szeméből láttam,hogy baj van,rögtön felfogtam a vizeletét és azzal együtt vittem Orvoshoz.Ja és kullancsot nem is találtam benne!Pedig akkor még alig volt lázas,és mint tudjuk ez a betegség nagyon magas lázzal jár!Az orvos azt mondta bár minden gazdi így ismerné a kutyus viselkedését,mert akkor nem a babézia végstádiumában vinnék el!Mi még a Karácsonyi családi eseményekre is visszük őket,ez a természetes.Szilveszterezni pedig nem megyünk sehova hanem itthon vagyunk velük,hogy ne legyen baj!
Egyébként eléggé kiszélesedett a háta és a mellbimbói nagyok lettek.Mindegy nemsoká kiderül,hogy vannak babák vagy nincsenek.
Előbbi!
Vagyis az alapnak kéne lennie. :9
Az az alap?Te hol élsz?Sajnos nagyon ritka hogy az emberek így tartanak állatokat!!!!!Engem sokan leszólnak azért,hogy így tartom őket!
Nem tudom Te ki vagy de hogy mindenkit csak leugatni tudsz beszólni bicskanyitogató stílusban!!!!!Az ilyet a megkeseredett besavanyodott és had ne véleményezzem milyen kinézetű emberek szoktak csinálni!Abban éled ki magad hogy másokat megpróbálsz bántani stb.Nagyon hasonlítasz egy kolléganőmre!Kíváncsi lennék Te hogy tartasz kutyát és mivel eteted őket stb stb!
Sajnos buktad Drágám Mert vemhes az Én drágaságom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!