Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szuka kutyusomat Augusztus...

A szuka kutyusomat Augusztus 27. -én fedezte be először a kan kutyám ekkor volt a 12 napon majd 31. -én volt a 2. fedezés ekkor a 16. -on volt. Mikortól kell valamit látnom rajta? Háta mintha szélesedne, és a pocija is olyasmi.

Figyelt kérdés
De a cicik még nem duzzadtak.
2009. szept. 28. 05:35
1 2 3
 1/25 Winner of Royal Hill ***** válasza:
66%

Még csak félidős, hova duzzadjanak már a cicijei?

Vidd el ultrahangra, ott már meg tudják mondani, hogy vemhes-e.Bár szerintem későn fedeztettél.

2009. szept. 28. 08:58
 2/25 anonim ***** válasza:
96%

Szülők szűrése, tenyésszemléje, TK-ja rendben van?

Ha nem, akkor remélem nem sikerült.

2009. szept. 28. 09:34
 3/25 Winner of Royal Hill ***** válasza:
19%
Na ezt vártam...
2009. szept. 28. 10:17
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem most már fog látszani rajta, ha vemhes maradt a kutyád.

Most léptetek az 5. hétbe.

Az egyik időpont, a korábbi valószínű jókor volt, a második, pláne, ha nem vagy biztos a tüzelés kezdetében, szerintem már elég későn.

Bár, olvastam már 21. napon, sikeresen befedezett szukáról is.

Biztosat csak az orvos mondhat, ultrahang után, így, ha nem akarsz bizonytalanságban lenni, mindenképpen keresd fel a dokit.

Üdv.

2009. szept. 28. 10:20
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

A 6. héttől kezd szemmel láthatóan nőni majd a hasa !

De miért nem nézeted meg orvossal ??

Nálunk alapból rutin vizsgálat miatt 2 hetente jön , akkor egy vemhes szukához ??

És már bőven kézzel tapinthatóak a kicsik , már ha vannak !

És igaza van az előttem 2 vel szólónak asszem , ha nincsenek meg a papírok, és a szűrővizsgálatok akkor jobb ha nem lesznek , ha igen olvass még előtte mielőtt tenyésztesz!

2009. szept. 28. 10:40
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Na miért?

Nincs igazam? Én úgy vagyok vele, hogy pontozzanak csak le, de akkor is beleszúrom az emberek lelkiismeretébe a tüskét... "Egyszer leelletem a kutyámat és aztán ennyi..." Én is elszoktam fogadni ezt az érvet ismerőseimtől, de akkor is megmondom, hogy ez nem helyes. Ugyanis nem csak ő mondja ezt, hanem még pár száz ezren, és ez a gond.

2009. szept. 28. 13:02
 7/25 anonim ***** válasza:
83%
10:17-nek szólt az utóbbi!
2009. szept. 28. 13:03
 8/25 Winner of Royal Hill ***** válasza:
100%
Az ilyen emberek lelkiismeretébe úgysem tudsz semmit beszúrni... Róluk lepereg minden...
2009. szept. 28. 13:07
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, de hátha...

Az ilyesmit hívják kollektív felelősségnek, 100-ból egy embernek van ilyen,ha emlékeztetik rá, hogy ez létezik. :P

2009. szept. 28. 13:10
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is fölösleges fedeztetni. Ha minden kölyöknek is lenne már gazdija, akkor is emberségesebb a sintértelepekről vagy menhelyekről választani kutyust és ezzel őket megmenteni. Szerintem ezt mindenki így gondolja!
2009. szept. 28. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!