Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szuka kutyusomat Augusztus...

A szuka kutyusomat Augusztus 27. -én fedezte be először a kan kutyám ekkor volt a 12 napon majd 31. -én volt a 2. fedezés ekkor a 16. -on volt. Mikortól kell valamit látnom rajta? Háta mintha szélesedne, és a pocija is olyasmi.

Figyelt kérdés
De a cicik még nem duzzadtak.
2009. szept. 28. 05:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond,hogy nem.Felelőtlenek az emberek,ezért van fullon minden menhely,gyepi.
2009. szept. 28. 14:23
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem szép dolog úgy ítélkezni, hogy nem is tudjátok, hogy a kérdezővel mi a helyzet.

Így ti sem vagytok sokkal jobbak azoktól, akiket elítéltek, csak nálatok más tulajdonságokban van a hiba. Ez is egy tüske szerintem!

2009. szept. 28. 15:43
 13/25 anonim ***** válasza:

Szerintem elég nagy tüske az,ha egy sintértelepen látod a sok-sok halálra ítélt kutyát,akik a felelőtlen szaporítás eredményei(ja,hogy az ilyen széplelkek nem mennek oda,mert "jajjlátnisebíromasokszerencsétlentmegszakadaszívem").Sok köztük a fajtatiszta,fiatal is,ugyanaz vár rájuk sok esetben,mint a keverékekre.

Nem véletlen,hogy az ismerősöm pl.aki kétszeres aranykoszorús mestertenyésztő,két évente hoz csak le egy almot.Igaz,hogy ha tőle származó kutya kerül bajba,rohan érte,viszi haza.

Érdemes elolvasni:

[link]

2009. szept. 28. 17:21
 14/25 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Jó régóta kutyázhat az ismerősöd. Ha ez valóban igaz, akkor kb. 50 évvel ezelőtt született az első alom nála...
2009. szept. 28. 18:04
 15/25 anonim ***** válasza:
48%

De miért bántasz olyat, akiről azt se tudod, hogy mit akar. Van 2 kutyám, (német juhász 1 kan 1 szuka)nem tenyésztem és nem is szaporítom őket, ugyanezen okból, amit leírtatok. Hoztam is már kutyát menhelyről a szép kicsi lelkemmel, de akkor sem bántok és sértegetek másokat, csak azért, mert feltételezem, azt csinálja, amit gondolok, de még az sem biztos, hogy azt akarja, de én hű de magabiztos és okos vagyok és jól beszólok. Vagy azért mert más véleményen van.

Ja és én lehet nem töltöm minden napomat menhelyen, de amikor csak tehetem támogatom őket. A szép kicsi lelkemmel.

2009. szept. 28. 18:11
 16/25 anonim ***** válasza:

Apró kiigazítás:az Illatos út NEM menhely,hanem sintértelep.

Az ismerősöm egyébként tényleg évtizedek óta kutyázik.Igaz,hogy akkor,mikor még volt igény a fajtára,nem csak 2 évente volt alom,hanem gyakrabban.

Most nem érdemes tenyészteni a bizonytalanságra, egy nem divatos fajtát meg főleg nem.

2009. szept. 28. 18:35
 17/25 anonim ***** válasza:

Nos lehet, hogy nem szaporít, de mindenképp értelmetlenül hoz le egy almot. Mivel, ha valaki papírokkal vacakol, hogy legyenek kiskutyák, valószínűleg jóban van az állatorvossal, vagy van szakértő ismerőse, és nem kell ezen az oldalon föltenni a kérdését.

És igenis leszólom, mert a butaság nem ment föl senkit a felelősség alól, akkor sem, ha tele van jó szándékkal. :P

2009. szept. 28. 19:20
 18/25 anonim ***** válasza:

Az tény és való, hogy a butaság nem ment fel senkit. Ebben igazad van. De az is lehet, hogy úgy járt, hogy egy nagyon értelmes állatorvos ismerőse van, mint a miénk is. Aki ebben a kicsi városban van nem érdemli meg az állatorvos nevet(volt, hogy úgy lett beteg az egyik kutyánk, hogy az éves oltáson több kutyát oltott ugyanazzal a tűvel.) Inkább hívom azt évek óta, aki 10km-el odébb lakik. Erre pedig nem jött még rá. Én is akkor kezdtem kételkedni az enyém szavahihetőségében, mikor egy évben 2 szerencsétlenség is történt. Volt egy kuvasz kutyánk, akit kiraktak a Tisza parton és mi fogadtuk be, úgy 4 éves lehetett. Mint tudjuk, a kuvaszoknak van fajtabetegsége és ez rajta is kijött a 10. nálunk töltött év után. Nagyon sokat szenvedett. Mikor kijött a doki 2 nap múlva a hívástól, nem bírt se járni, se enni, semmit. Mondtam neki, hogy ha úgy látja, akkor inkább altassa el, ne szenvedjen. Nem ő ad neki szurit. Rá 4 napra meg is halt szegény. Nemsokkal utána, mikor találkoztunk, mondtam, hogy meghalt Lili, erre a fejemhez vágta: "Mondtam, hogy Altassuk el!" Van egy macskás történetem is, de az már sok lenne ide és az egy kicsit durvább.

Tudom, hogy ez a történet nem ide tartozik, de nekem még mindig fáj és dühít, hogy ilyen emberek mennek állatorvosnak és sokan megbíznak bennük.

2009. szept. 28. 20:30
 19/25 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szaporító!

És igen rendben vannak a papírjaik,és a szűrések is!Nem kellene nekiugrani senkinek annélkül,hogy tudnátok azt h.ki kicsoda stb stb.

Én az állataimat családtagként tekintem!!!

Orvoshoz miért nem viszem?Voltunk vele Uh.on a tüzelése előtt,pont azért mert tudni akartuk minden rendben van-e vele stb.Jó pénzért azt mondta az Orvos h.már tüzelt csak nem vettem észre és álvemhes.

1:ez volt a 4.tüzelése tehát mivel én figyelmet szentelek mindenükre ezért észre vettem volna!

2:Kedden volt az Uh.akkor volt állítólag Álvemhes,és Vasárnap már tüzelt!Ezért Nem viszem UH.ra!Mert tök hülyeséget mondtak,és már megbocsájtson mindenki de Humán Eü.ben dolgozom 10 éve és történetesn szülészeten!!!!

Tehát kíméljetek meg az olyan válaszoktól,hogy megvannak e papírok,szűrések stb stb.Amúgy sem az volt a kérdés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A többieknek köszi a rendes választ!

2009. szept. 28. 20:39
 20/25 anonim ***** válasza:
Ugye mondtam, hogy nem kell egyből leszólni szegényt!
2009. szept. 29. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!