Mit csináljak most a kutyámmal?
Frissen műtötték a lábát, folyton nyüszög. Van neki kikészítve egy törülköző, hogy arra feküdjön, de nem akar rámenni, én meg nem merem megfogni a lába miatt. Muszáj itt lennem vele, nem mehetek fel a szobámba, mert nem szabad a kutyának lépcsőznie, de így viszont nem tudok tanulni (a kutya se marad nyugton, zavarnak az alapzajok, stb.), pedig nagyon fontos lenne!
A nevére nem hallgat, érintésre nem reagál, és most már kezdek ideges lenni...
Kérlek, sürgős!
(egyedül vagyok itthon)
Köszi a gyors választ.
De nem, egyáltalán nem nyugodt, meg látszik, hogy nagyon fáj a lába... Ráadásul anyukámat keresi folyton, mert őt szereti a legjobban, de ő meg persze nincs itthon...
Köszi a választ!
Kivittem, pisilt, és most szerencsére alszik. :) szóval lehet, hogy csak ez volt a baja, csak szegény még elég kába az altatótól, valószínűleg csak ezért nem jelezte, hogy ki szeretne menni. :)
Friss a műtét, persze, hogy fáj neki. Plusz az altatás emléke is benne van. Műtét után kapni szoktak egy hosszan ható fájdalom csillapítót.Az orvosnak azt is meg kellett volna mondania, meddig hat és utána adhattok-e neki egyáltalán fájdalom csillapítót.
Amíg nincs teljesen magánál, semmi víz, meg kaja, mert mellényelhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!