Ivartalanítás után mikor agilityzhetek újra a kutyámmal?
Szuka kutyáról van szó, és nem csak agility, hanem most tavasztól őszig sorozatos bemutatóink lesznek.
Ha most ivartalaníttatom, akkor mennyi idő az, amíg újra lehet vele sportolni, illetve komolyabb trükköket csinálni?
A válaszokat köszönöm.
de az csak 1 vagy két hét:O olyan hamar lehet is vinni?
Én azt hittem ,hogy minimum 2-3 hónap.
igen, most lesz 1 éves.
Ez nagyon jó. azt hittem a a fél nyarat kihagyjuk, de akkor ennek így nagyon örülök:)
Akkor már próbálom is a jövőhétre megbeszélni a dokival, hogy mikor vihetem. remélem, hogy nem lesz semmi probléma a műtéttel.:)
Köszönöm a válaszodat.
Szívesen :)
Óóó, hát akkor tényleg gyors lesz :)
Nekem kanom van, ő is fiatalon lett ivartalaníttatva, amint kiment belőle az altató, olyan volt, mintha nem is lett volna műtve. Ismerősöm szukája fiatalon lett ivartalaníttatva, nem győztek rászólni már a műtét napján, h nyugodjon már le egy kicsit, annyira játszott :D
Figyelj azért rá nagyon, én pl. varratszedésig csak pórázon sétáltattam, nehogy gond legyen, nem engedtem leülni sem utcán, ne érje kosz a sebet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!