Az normális hogy egy 4 hónapos amstaff kölyök fél a többi kutyától?
A farok csonkítása is felesleges állatkínzás,ugyanolyan értelmetlen,mint a fülvágás.
Az ivartalanításnak legalább értelme van,és orvosilag is indokolt.
Érdekes,ivartalanítás után másnap már játszott mindkét kutyám.Ezek szerint az ugyanúgy nem fáj nekik,mint a fülvágás?
Igen,láttuk.
Mert a fülvágás és farokcsonkítás szép és követendő példa,az ivartalanítás meg állatkínzás és hagy szaporodjon csak minden kutya.
Nem győzöm hangsúlyozni,mennyire buták és ostobák vagytok.
Akkor áruld már el,hogy miért vágtad le??
Eddig azt bizonygattad,hogy neked így tetszik és így a szép.Már meg közlöd,hogy nem azért vágattad le,mert így tetszik.Azt se tudod már mit beszélsz.
Igen,valóban ha vágva van a kutya füle,akkor nem tépik meg stb.De miért is kell alapból azt feltételezni,hogy bármilyen kutya megtépi??
Ha harcoltatni akarja valaki,akkor van előnye,hogy vágott a füle,de a viadalkutyákról nem nyitok vitát,mert a gazdáját addig verném,amíg mozog.
Szóval,ha azért vesz valaki ilyen kutyát,mert szereti ezt a fajtát,akkor úgy hagyja meg a fülét,ahogy a jó isten teremtette.Mert a fajta úgy születik,hogy VAN FÜLE.Egyik sem születik vágott füllel...
Ha meg egészségügyi oka van a csonkításnak az megint más.Az én kutyámnak is közel 2 évesen begyulladt a füle,és ha nem gyógyult volna meg,akkor EGÉSZSÉGÜGYI OKBÓL le kellett volna vágni.De én minden eszközzel és pénzemmel azon voltam,hogy ezt elkerüljem.És sikerült is.Megmentettük a fülét,tökéletesen meggyógyult és nem okoztam feleslegesen fájdalmat neki.Egészségügyileg se,esztétikailag meg főleg nem.Mert én szeretem a kutyámat és a fajtáját is úgy szeretem,ahogy az isten teremtette.FÜLLEL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!