Az normális hogy egy 4 hónapos amstaff kölyök fél a többi kutyától?
utolsó ha nem tetszik ne nézd a majom fejüket ennyi.Nekem meg a ki seggtörlő kis kutyák nem tetszenek.Ők így szépen így ismertük őket meg.Nekem nagyon tetszenek főleg azok a nagy buci fejűek:)Mint mondjuk ez:DD
Áruld már el,hogy a bulldognak mióta áll fel a füle?
És ha már ott tartunk,hogy ezer éve vágva van a füle,akkor nézd már meg a fajta kialakulását és hogy mióta is vágják pontosan a fülüket.
TI vagytok a fajta szégyenei,akik azért vesznek maguknak ilyen kutyát,hogy nagyon menőnek érezzék magukat.A fülüket is azért vágatjátok fel ILLEGÁLISAN,mert egyáltalán nem érdekel a kutya,hanem csak hogy kifelé minél keményebb külsővel bírjon!
Ti vagytok az emberiség szégyene!A kutya többet ér nálatok!Mondjuk ez sose volt kérdés :)
Te honnan tudod,hogy nekem milyen kutyám van?
Már az írásodból is látszik,hogy csak menőzni kell neked a kutya,nem társnak.Ki nem sz@rja le,hogy mennyibe került?
Az én kutyám is törzskönyves,nem 20ezer volt,és többet költök az élelmezésére,mint te.
De ezeket minek leírni,ha nem dicsekedni akarsz vele????
Az én kutyám füle pontosan olyan,mint amikor megszületett.Soha nem gondoltam rá,hogy bármilyen testrészét megcsonkítsam,csak azért,hogy ÉN menőbbnek tűnjek.
A buta meg kettőnk közül te vagy.Tenyésztőtől meg biztos nincs kutyád,mert ostoba vagy nem csak buta!
És az is látszik,hogy önmagában a kutyákat sem tartod semmire,ha képes vagy egy korcsot lenézni.A korcs is kutya,méghozzá pontosan ugyanolyan jó kutya,mint bármely másik.De ezt a te agyad úgysem fogja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!