Az normális hogy egy 4 hónapos amstaff kölyök fél a többi kutyától?
Figyelt kérdés
Van egy 4 hónapos amstaff kis kutyánk és retteg az idegen kutyáktól , meg a hangos zajoktól eszt ki fogja nölni ? való színleg azért ilyen mert ö volt a legkisebb az alomból és el verte a nagyobbak , de a legókososabb is ö volt , eszt ki fogja nőni ? 1 hónapja van nálunk van még egy kutyusunk de avval el van , de ha ugat egy kutya az utcán kerítésen belül is akár le blokkol , be húzza fülét farkát és mögém bújik2013. ápr. 26. 18:23
51/112 A kérdező kommentje:
te nagyon gyökér vagy!!Én tenyésztötöl vettem kutyát,és csakis attól vettem volna.A korcs is kutya,lehet azt is szeretni de nekem fajtatiszta kellett és szántam is rá pénzt.Nekem ez a kutya nem csak egy kutya,olyan mintha a gyerekem lenne ,szánok rá idöt is,és mindenki látja hogy imád is engem.
2013. ápr. 28. 19:43
52/112 anonim válasza:
Normális tenyésztő nem ad el kutyát olyannak,aki csonkítani akarja.2 dolog miatt:az egyik,hogy állatkínzás,másik hogy törvényellenes.
Attól nem tenyésztő valaki,hogy törzskönyvet ad(vannak ugye a törzskönyves szaporítók)meg drágán adja a kutyát(amíg lószar van...).
53/112 A kérdező kommentje:
a tenyésztö tudta jol hogy a fülét vágatni akarom,figyi adott szerzödést meg mindent,a weboldalát megnéztük,és tenyésztö,nem szaporitó.
2013. ápr. 28. 21:00
54/112 anonim válasza:
Mondom még egyszer:NORMÁLIS tenyésztő nem ad el olyannak kutyát,aki csonkíttatni akar.Már csak azért sem,mert az illegális.A weboldal semmit nem jelent.Mutatok neked igazi mocskos szaporító weboldalát is,akiről meg nem mondanád.
55/112 anonim válasza:
Ok azt mondom a tenyésztőnek nem akarom a kutya fülét vágatni ide adja.Aztán csak vágatom akkor mivan????
Amúgy itt van felálló bulldog ha annyira tetszenek nagy fülekkel
56/112 A kérdező kommentje:
hát pedig nagyon szép és okos kutyát adott,és a saját kutyáit folyamatossan hordja kiállitásokra,láttam öket,nyugodtak.
2013. ápr. 28. 21:12
57/112 A kérdező kommentje:
na ez a bulldog nagyon csunya egy kutya.Nekem csak amstaff kellett,semmilyen más nem.
2013. ápr. 28. 21:16
58/112 anonim válasza:
Tudom,hogy bulldog:)Csak annyira egyet ért pár hozzászóló a nagy amstaff fül szépségével hát akkor nézze ezt azt gyönyörködjön benne.))Szerintem nagyon csúnya lenne egy stafi vagy pit ilyen lapát füllel:)Nevetség tárgya lenne.Én biztos vágatnám ha lenne még kutyám sokkal karakteresebb a fejük:))))
59/112 anonim válasza:
ez francia bulldog te nagyon paraszt.
eddig angol bulldogról volt szó,de mind1.
Több hozzáfűznivalóm nincs.A butaságra nincs gyógyír.
60/112 anonim válasza:
Bulldog azt kész mindegy nem ?Az a lényeg nagy fülekkel ami neked annyira bejön hát csak nézd:)Azt képzelj el egy Amstaffot is így,hogy megnyugodj milyen cukik is ekkora barom nagy füllel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!