3Hónapos múlt törzskönyves német juhász kutyám rám morgott és kicsit ugatott is ma amikor evett! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
sosem morgott még rám idáig , csak ma nagyon finom kaját kapott parizert májkrémet , azért kapta ezt mert elfogyott a táp , úgy rendeltem és még nem hozták meg ....
na szóval ma ahogyan evett én megsimogattam, ő pedig morgott rám és ugye ezt nagyon nem szabadna neki . még szerencsére kicsi szóval megtudom neki tanítani , az a kérdésem lenne hozzátok hogy milyen hatékony módszert vessek be ennél a csöppségnél. de csak 1 módszert alkalmaznék mindig ha ilyen van de mi legyen az ? nagyon szépen köszönöm a segítséget!
2013. ápr. 25. 11:30
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! még1 másik módszert kipróbáltam , mielőtt letenném az edényt leültetem és egy marok kaját a kezembe veszek először megetetem kézből majd utána táljából eszik és akkor nem morog , működhet ez szerintetek vagy ezzel van valami baj?
2013. ápr. 26. 18:21
12/12 anonim válasza:
Ez is jó módszer, fontos, hogy nálatok működik. A kötődést erősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!