Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Életbe fog maradni a kutyám?

Életbe fog maradni a kutyám?

Figyelt kérdés
van egy jack russel terrier 2éves kutyám,tegnap megtámadta egy németjuhász és csunyán elbánt vele,a heréjéböl kijött egy darab és vérzik,szerintem a lába is eltört,csak fekszik és olyan szomorú.Este hivtam állatorvost de nem jött ki egyk se.mit tudok csinálni vele?életbe maradhat?

2013. ápr. 25. 05:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nem.
2013. ápr. 25. 07:47
 12/26 anonim ***** válasza:
Telefonon, ha nem is mentek ki, segítséget kérhettél volna. Másrészt most már reggel van, hívd őket újra, amíg valaki ki nem megy, ha nem, akkor akárhonnan keríts kocsit. Nyilván van olyan ismerősöd, ha nem is környékbeli, valaki..akárki.. és vigyétek orvoshoz. Nincs kizárva hogy belső sérülési is vannak, ami kívülről nem látszik. Ha otthon ülsz, és nézed, attól nem lesz jobban. Nekem is JRT-em van, de ha ilyen történne, biztosan a föld alól is kerítenék valakit, aki elvisz orvoshoz. Ha tényleg senki ilyen nincs, akkor keríts egy szállító boxot, vagy akármit és vidd el busszal.
2013. ápr. 25. 07:50
 13/26 anonim ***** válasza:

Van sürgősségi ellátás, így keress rá a neten, hogy a közeli állatorvosok közt ki vállal 0-24 felügyeletet.

Nem ítéllek el, mert te tudod, hogy meddig mennél el a kutyádért, és ezt senkinek nem tiszte felülvizsgálni. Nem az a kérdés, hogy más mit tenne meg. (Nyilván a helyedben én is valahogy elintézném a kocsit a szomszédnál, akár extra pénzért hívnék messziről állatorvost, de mondom, ez megint csak az én kötődésem, nem a tiéd.)

2013. ápr. 25. 08:04
 14/26 A kérdező kommentje:
most fog kijönni a doki,reggel ota hivogattam.sajna nincs olyan ismim akinek lenne kocsija meg itt van egy kölyök amstaffom is.
2013. ápr. 25. 08:50
 15/26 anonim ***** válasza:
akkor nyilván vitted volna magaddal a kölyköt is, állatorvoshoz csak beengedik már..
2013. ápr. 25. 09:24
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Azt a kölyök kutyát simán otthon hagynám ha a másik vérzik.

Egy kölyök kutya ha van előtte víz, kaja, és játék kibírja azt a pár órát nélküled, már bocs hogy így támadlak, de ilyenkor nem a kölyökkel foglalkoznék.

Ha van busz, azzal mennék el, felkapnám a kezembe és kész.

2013. ápr. 25. 09:28
 17/26 A kérdező kommentje:
ja csak nekem az két átszállás és kb 5km-re van a buszmegállo,nem olyan egyszerü.
2013. ápr. 25. 09:41
 18/26 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy egy házhoz menő orvos érdemlegesen el tudná látni a leírt sérüléseket.

Sorolod a kifogásokat, pedig jól felszerelt rendelőre van szüksége a kutyádnak.

2013. ápr. 25. 10:03
 19/26 anonim ***** válasza:
Kifogásokat keresni mindig egyszerűbb, mint cselekedni.
2013. ápr. 25. 10:05
 20/26 A kérdező kommentje:
nem kifogás,de nem is az én kutyám hanem a barátomé,én mindent megtettem érte,kihivtam a dokit,ellátta,kifizettem.
2013. ápr. 25. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!